shadow

Nacebelcode 2025

10.510  Vervaardiging van zuivelproducten

Toelichting
Deze subklasse omvat:
- de vervaardiging van verse verwerkte vloeibare melk, gepasteuriseerd, gesteriliseerd, gehomogeniseerd en/of ultrasoon verhit
- de productie van frisdranken op basis van melk
- de vervaardiging van room van verse verwerkte vloeibare melk, gepasteuriseerd, gesteriliseerd, gehomogeniseerd
- de vervaardiging van ingedikte of geconcentreerde melk, ook indien met toegevoegde suiker of andere zoetstoffen
- de productie van melkpoeder
- de productie van boter
- de productie van yoghurt
- de productie van kaas en wrongel
- het raffineren en rijpen van kaas
- de productie van wei
- de productie van caseïne
- de productie van melkproducten zonder lactose

Deze subklasse omvat eveneens:
- de productie van melkkefir
- de productie van lactose en lactosesiroop



Behoort tot
10.51  Vervaardiging van zuivelproducten


Bevat
10.51001 Vervaardiging van verse vloeibare melk, gepasteuriseerd, gesteriliseerd, gehomogeniseerd en/of ultra-hoog verhit

10.51002 Vervaardiging van room van verse verwerkte vloeibare melk, gepasteuriseerd, gesteriliseerd, gehomogeniseerd

10.51003 Vervaardiging van ingedikte melk, ook indien met toegevoegde suiker of andere zoetstoffen

10.51004 Productie van boter

10.51005 Productie van kaas en wrongel

10.51006 Productie van wei

10.51007 Productie van caseïne en lactose (melksuikers)

10.51008 Productie van yoghurt

10.51009 Productie van verse desserten op basis van melk

 Terug
 lijst secties