Vestigingseenheidsgegevens
Algemeen | |||
Ondernemingsnummer: | 0822.775.576 | ||
Status van de entiteit: | Actief | ||
Nummer van de vestigingseenheid: | 2.184.783.458 | ||
Status van de vestigingseenheid: | Actief | ||
Begindatum: | 8 februari 2010 | ||
Naam van de vestigingseenheid: |
SANTO DINER Taal van de naam niet gespecifieerd, sinds 8 februari 2010 BON-APART Naam in het Nederlands, sinds 8 februari 2010 | ||
Adres van de vestigingseenheid: |
Hof ter Weze 5
8800 Roeselare Sinds 14 april 2014 | ||
Telefoonnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
Faxnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
E-mail: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
Webadres: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
| |||
Toelatingen | |||
Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)? Klik hier | |||
| |||
Activiteiten Nacebel-code versie 2008(1) | |||
Hoofdactiviteit: 10.850 - Vervaardiging van bereide maaltijden en schotels Sinds 8 februari 2010 | |||
Hoofdactiviteit: 46.190 - Handelsbemiddeling in goederen, algemeen assortiment Sinds 8 februari 2010 | |||
Hoofdactiviteit: 47.210 - Detailhandel in groenten en fruit in gespecialiseerde winkels Sinds 8 februari 2010 | |||
Hoofdactiviteit: 47.230 - Detailhandel in vis en schaal- en weekdieren in gespecialiseerde winkels Sinds 8 februari 2010 | |||
Hoofdactiviteit: 47.241 - Detailhandel in brood en banketbakkerswerk in gespecialiseerde winkels (koude bakkers) Sinds 8 februari 2010 | |||
Hoofdactiviteit: 47.291 - Detailhandel in zuivelproducten en eieren in gespecialiseerde winkels Sinds 8 februari 2010 | |||
Hoofdactiviteit: 47.299 - Overige detailhandel in voedingsmiddelen in gespecialiseerde winkels, n.e.g. Sinds 8 februari 2010 | |||
Hoofdactiviteit: 47.599 - Detailhandel in andere huishoudelijke artikelen in gespecialiseerde winkels, n.e.g. Sinds 8 februari 2010 | |||
Hoofdactiviteit: 56.210 - Catering Sinds 8 februari 2010 | |||
Hoofdactiviteit: 56.21001 - Klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels Sinds 8 februari 2010 | |||
Hoofdactiviteit: 56.21002 - Organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz. Sinds 8 februari 2010 | |||
Hoofdactiviteit: 56.290 - Overige eetgelegenheden Sinds 8 februari 2010 | |||
Hoofdactiviteit: 64.200 - Holdings Sinds 8 februari 2010 | |||
Hoofdactiviteit: 68.100 - Handel in eigen onroerend goed Sinds 8 februari 2010 | |||
Hoofdactiviteit: 77.293 - Verhuur en lease van vaat- en glaswerk, keuken- en tafelgerei, elektrische huishoudapparaten en andere huishoudelijke benodigdheden Sinds 8 februari 2010 | |||
Hoofdactiviteit: 85.599 - Overige vormen van onderwijs Sinds 8 februari 2010 | |||
Hoofdactiviteit: 96.099 - Overige persoonlijke diensten Sinds 8 februari 2010 | |||
Nevenactiviteit: 56.10101 - Restaurant van het traditionele type Sinds 1 januari 2020 | |||
Nevenactiviteit: 56.10102 - Verkoop van maaltijden aan boord van schepen en restauratiewagens Sinds 1 januari 2020 | |||
Nevenactiviteit: 56.10103 - Restaurants gespecialiseerd in de organisatie van gastronomische weekends, exotische eethuizen, enz. Sinds 1 januari 2020 | |||
Nevenactiviteit: 56.10104 - Restaurants met een beperkt aantal kamers (max.5) ten behoeve van de eigen cliënteel Sinds 1 januari 2020 | |||
| |||
RSZ-activiteiten Nacebel-code versie 2008(1) | |||
Hoofdactiviteit: 56.210 - Catering Sinds 1 januari 2018 |
| ||
Geen gegevens opgenomen in KBO. |
(1)Op 1/1/2008 is de EG-classificatie van de Nacebelcodes gewijzigd. Public search toont zowel de bestaande activiteiten volgens de oude Nacebelcode 2003, geldig tot 31/12/2007, als de nieuwe code (en omschrijving) 2008, geldig vanaf 1/1/2008. Het betreft dus een louter administratieve conversie en geen wijziging van de activiteiten van de entiteit of de vestigingseenheid.