shadow

Nacebelcode 2008

56.210  Catering

Toelichting
Deze subklasse omvat:
- het verstrekken van bereide maaltijden en kleine eetwaren voor meestal eenmalige gebeurtenissen (event- en partycatering) zoals: huwelijken, bruiloften, feesten, recepties, banketten, cocktails, lunches en andere speciale feestelijke gelegenheden
Alsook:
- catering voor privé feesten en bedrijfsevents
- onderverhuur van een zaaltje (horeca sector)
- productontwikkeling vooral in de voedingssector: ontwikkelen van gerechten
- verhuur van een zaaltje of een feestzaal met catering en met bedieningspersoneel
- het bakken van varkensvlees (porchetta) in de oven of aan het spit en de verkoop aan de consument, naar wie het eindproduct op verzoek wordt gestuurd
Deze subklasse omvat niet:
- de vervaardiging van beperkt houdbare voedingsmiddelen met het oog op verkoop - cfr. 10.890
- de detailhandel van beperkt houdbare voedingsmiddelen - cfr. afdeling 47



Behoort tot
56.21  Catering


Bevat
56.21001 Klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels

56.21002 Organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz.

 Terug
 lijst secties