shadow
The English version of the Public Search application constitutes an unofficial English translation and is provided for information purposes only.
No legal rights can therefore be derived from this translation. For the official application, please consult the Dutch, French or German versions of the Public Search application.


Activity code 2025

10.850  Fabrication de plats préparés

Supplementary information
Cette sous-classe comprend :
- la fabrication de plats préparés à base de viande ou de volaille
- la fabrication de plats à base de poisson, y compris les plats de poissons et frites
- la fabrication de plats à base de pâtes et de riz
- la production de plats à base de légumes
- la fabrication de pizzas ou de croque-monsieur surgelés ou conservés d’une autre manière



Belongs to
10.85  Fabrication de plats préparés


Contains
10.85001 Production de plats préparés à base de viande

10.85002 Production de plats surgelés préparés à base de viande

10.85003 Production de plats frais préparés à base de poisson

10.85004 Production de plats surgelés préparés à base de poisson

 Back
 list of sections