Nacebelcode 2008
10.200 Verwerking en conservering van vis en van schaal- en weekdieren
Toelichting | ||
Deze subklasse omvat:
- de verwerking en conservering van vis en van schaal- en weekdieren: koelen, diepvriezen, drogen, roken, koken, zouten, pekelen, inblikken, enz. - de vervaardiging van producten op basis van vis en van schaal- en weekdieren: visfilets en ander visvlees, vislevers, hom en kuit, kaviaar en kaviaarsurrogaten, enz. - de productie van vismeel voor de menselijke consumptie of voor dierenvoeder - de productie van meel, poeders, pellets en andere producten van vis, van schaaldieren, van weekdieren of van andere ongewervelde waterdieren, niet geschikt voor de menselijke consumptie | ||
Deze subklasse eveneens:
- de activiteiten van schepen waarop alleen vis wordt verwerkt en geconserveerd - de verwerking van zeealgen | ||
Deze subklasse omvat niet:
- de activiteiten van schepen waarop zowel wordt gevist, als vis wordt verwerkt en geconserveerd - cfr. 03.110 - de verwerking van walvissen op schepen die zich uitsluitend met de verwerking en het conserveren bezighouden of in visfabrieken aan land - cfr. 10.110 - de productie van oliën en vetten afkomstig van zeedieren en -planten - cfr. 10.410 - de vervaardiging van bereide maaltijden die vis bevatten - cfr. 10.850 - de vervaardiging van preparaten voor soep of voor bouillon en bereide soep en bouillon die vis bevatten - cfr. 10.890 - de vervaardiging van extracten en sappen van vis of van schaal- en weekdieren - cfr. 10.890 |
Behoort tot | ||
10.20 Verwerking en conservering van vis en van schaal- en weekdieren |
Bevat | ||
10.20001 Conservering , koelen of diepvriezen van vis en schaal- en weekdieren : drogen, roken, zouten, pekelen, inblikken, enz. 10.20002 Vervaardiging van producten op basis van vis en van schaal- en weekdieren : productie van gekookte vis, visfillets, kuit en hom, kaviaar, kaviaarsurrogaten, enz. 10.20011 Bevriezen of diepvriezen van vis, schaal- en weekdieren |
Terug | lijst secties |