shadow

Nacebelcode 2008

10.620  Vervaardiging van zetmeel en zetmeelproducten

Toelichting
Deze subklasse omvat:
- de vervaardiging van stijfsel en zetmeel uit rijst, aardappelen, maïs, enz.
- de natmaling van maïs
- de vervaardiging van glucose (druivensuiker), glucosestroop, fructose, fructosestroop, invertsuiker, maltose, inuline, enz.
- de vervaardiging van tarwegluten
- de vervaardiging van dextrine en ander gewijzigd zetmeel
- de vervaardiging van tapioca en soortgelijke producten bereid uit zetmeel
- de vervaardiging van maïsolie
- de verwerking van afvallen van zetmeelfabrieken en dergelijke afvallen
Deze subklasse omvat niet:
- de vervaardiging van lactose (melksuiker) - cfr. 10.510
- de productie van riet- of bietsuiker - cfr. 10.810
- de vervaardiging van kunsthoning en karamel - cfr. 10.890



Behoort tot
10.62  Vervaardiging van zetmeel en zetmeelproducten


 Terug
 lijst secties