Nacebelcode 2025
56.111 Activiteiten van eetgelegenheden met volledige bediening
Toelichting | ||
Deze eetgelegenheden hebben als hoofdactiviteit het verstrekken van maaltijden aan hun klanten. Deze klanten bestellen hun maaltijd aan tafel. Er is bovendien een volledige bediening aan tafel voorzien. De klanten betalen de rekening na het nuttigen van hun maaltijd. Deze subklasse omvat de activiteiten van de: - restaurants met volledige bediening - cafetaria's met volledige bediening Deze subklasse omvat eveneens: - de exploitatie van restaurants met volledige bediening op vervoersmiddelen en binnen vervoersvoorzieningen, indien deze geëxploiteerd worden door aparte eenheden die geen deel uitmaken van de vervoersmaatschappij - de exploitatie van restaurants met volledige bediening in een hotel, indien deze worden geëxploiteerd door aparte eenheden die geen deel uitmaken van het hotel | ||
Deze subklasse omvat niet: - de detailhandel van voedingswaren via verkoopautomaten, zie 47.2 - de exploitatie van restauratiewagens als geïntegreerde afdeling van spoorwegmaatschappijen, zie 49.11 - de activiteiten van mobiele eetgelegenheden, zie 56.12 - de catering, zie 56.21 - de concessie voor de exploitatie van eetgelegenheden, zie 56.22 - het verstrekken van maaltijden, bv. aan vervoermaatschappijen, zie 56.22 - de activiteiten van de theesalons, zie 56.30 |
Behoort tot | ||
56.11 Activiteiten van restaurants |
Bevat | ||
56.11101 Restaurant van het traditionele type 56.11102 Verkoop van maaltijden aan boord van schepen en restauratiewagens 56.11103 Restaurants gespecialiseerd in de organisatie van gastronomische weekends, exotische eethuizen, enz 56.11104 Restaurants met een beperkt aantal kamers (max5) ten behoeve van de eigen cliënteel 56.11105 Café-restaurants (tavernen) |
Terug | lijst secties |