Nacebelcode 2008
10.890 Vervaardiging van andere voedingsmiddelen, n.e.g.
Toelichting | ||
Deze subklasse omvat o.a.:
- de vervaardiging van preparaten voor soep of voor bouillon en bereide soep en bouillon - de vervaardiging van kunsthoning en karamel - de vervaardiging van beperkt houdbare voedingsmiddelen zoals: • sandwichen • verse pizza's (niet voorgebakken of gebakken) - de vervaardiging van voedingssupplementen of voedingsmiddelen die met vitaminen, proteïnen, enz. zijn verrijkt - de vervaardiging van overige voedingsmiddelen, n.e.g. | ||
Deze subklasse omvat eveneens:
- de vervaardiging van gist - de vervaardiging van bak- en puddingpoeder - de vervaardiging van extracten en sappen van vlees, van vis of van schaal- en weekdieren - de vervaardiging van plantensappen en plantenextracten, pectinestoffen, plantenslijmen en bindmiddelen - de vervaardiging van vleessurrogaten - de vervaardiging van melk- en kaassurrogaten - de vervaardiging van eieren in poedervorm en gereconstitueerde eieren Alsook: - verwerken en verkopen van gekweekte insecten | ||
Deze subklasse omvat niet:
- de vervaardiging van beperkt houdbare bereide voedingsmiddelen op basis van groenten - cfr. 10.391 - de vervaardiging van beperkt houdbare bereide voedingsmiddelen op basis van fruit - cfr. 10.392 - de vervaardiging van bevroren pizza's - cfr. 10.850 - de vervaardiging van gedistilleerde dranken, bieren, wijnen en frisdranken - cfr. afdeling 11 |
Behoort tot | ||
10.89 Vervaardiging van andere voedingsmiddelen, n.e.g. |
Bevat | ||
10.89001 Vervaardiging van bereiden soepen of bouillons 10.89002 Vervaardiging van houdbare melkdesserten 10.89003 Vervaardiging van voedingssupplementen en voedingsmiddelen die met vitaminen, proteïnen, enz. zijn verrijkt 10.89011 Vervaardiging van kunsthoning en karamel |
Terug | lijst secties |