shadow

Nacebelcode 2008

10.890  Vervaardiging van andere voedingsmiddelen, n.e.g.

Toelichting
Deze subklasse omvat o.a.:
- de vervaardiging van preparaten voor soep of voor bouillon en bereide soep en bouillon
- de vervaardiging van kunsthoning en karamel
- de vervaardiging van beperkt houdbare voedingsmiddelen zoals:
• sandwichen
• verse pizza's (niet voorgebakken of gebakken)
- de vervaardiging van voedingssupplementen of voedingsmiddelen die met vitaminen, proteïnen, enz. zijn verrijkt
- de vervaardiging van overige voedingsmiddelen, n.e.g.
Deze subklasse omvat eveneens:
- de vervaardiging van gist
- de vervaardiging van bak- en puddingpoeder
- de vervaardiging van extracten en sappen van vlees, van vis of van schaal- en weekdieren
- de vervaardiging van plantensappen en plantenextracten, pectinestoffen, plantenslijmen en
bindmiddelen
- de vervaardiging van vleessurrogaten
- de vervaardiging van melk- en kaassurrogaten
- de vervaardiging van eieren in poedervorm en gereconstitueerde eieren

Alsook:
- verwerken en verkopen van gekweekte insecten
Deze subklasse omvat niet:
- de vervaardiging van beperkt houdbare bereide voedingsmiddelen op basis van groenten - cfr. 10.391
- de vervaardiging van beperkt houdbare bereide voedingsmiddelen op basis van fruit - cfr. 10.392
- de vervaardiging van bevroren pizza's - cfr. 10.850
- de vervaardiging van gedistilleerde dranken, bieren, wijnen en frisdranken - cfr. afdeling 11



Behoort tot
10.89  Vervaardiging van andere voedingsmiddelen, n.e.g.


Bevat
10.89001 Vervaardiging van bereiden soepen of bouillons

10.89002 Vervaardiging van houdbare melkdesserten

10.89003 Vervaardiging van voedingssupplementen en voedingsmiddelen die met vitaminen, proteïnen, enz. zijn verrijkt

10.89011 Vervaardiging van kunsthoning en karamel

 Terug
 lijst secties