shadow
 

Gegevens van de geregistreerde entiteit

Algemeen

Ondernemingsnummer:0803.247.496
Status:Actief
Rechtstoestand: Normale toestand
Sinds 27 juli 2023
Begindatum:1 juli 2023
Naam:François, Annick
Sinds 1 juli 2023
Telefoonnummer:
+32496554975 Sinds 1 juli 2023
Faxnummer: Geen gegevens opgenomen in KBO.
E-mail:
francan2003@hotmail.comSinds 1 juli 2023
Webadres: Geen gegevens opgenomen in KBO.
Type entiteit: Natuurlijk persoon
Aantal vestigingseenheden (VE): 1  Gegevens en activiteiten per VE
 
 

Functies

Oprichter van een geregistreerde entiteit-natuurlijk persoon François ,  Annick  Sinds 1 juli 2023
 
 

Ondernemersvaardigheden - ambulant - kermisuitbater

Leurhandel
Sinds 27 juli 2023
 
Basiskennis bedrijfsbeheer
Sinds 27 juli 2023
 
 
 

Hoedanigheden

Onderworpen aan btw
Sinds 1 juli 2023
Inschrijvingsplichtige onderneming
Sinds 27 juli 2023
 
 

Toelatingen

Machtiging ambulante activiteiten
Sinds 27 juli 2023
Basiskennis van het bedrijfsbeheer
Sinds 27 juli 2023
 
 

Btw-activiteiten Nacebelcode versie 2008(1)

Btw 2008  47.299  -  Overige detailhandel in voedingsmiddelen in gespecialiseerde winkels, n.e.g.
Sinds 1 juli 2023
Btw 2008  10.320  -  Vervaardiging van groente- en fruitsappen
Sinds 1 juli 2023
Btw 2008  10.391  -  Verwerking en conservering van groenten, exclusief productie van diepgevroren groenten
Sinds 1 juli 2023
Btw 2008  10.392  -  Verwerking en conservering van fruit, exclusief productie van diepgevroren fruit
Sinds 1 juli 2023
Btw 2008  47.810  -  Markt- en straathandel in voedings- en genotmiddelen
Sinds 1 juli 2023
 
 

Financiële gegevens

Geen gegevens opgenomen in KBO.
 
 

Linken tussen entiteiten

Geen gegevens opgenomen in KBO.
 
 

Externe links

(1)Op 1/1/2008 is de EG-classificatie van de Nacebelcodes gewijzigd. Public search toont zowel de bestaande activiteiten volgens de oude Nacebelcode 2003, geldig tot 31/12/2007, als de nieuwe code (en omschrijving) 2008, geldig vanaf 1/1/2008. Het betreft dus een louter administratieve conversie en geen wijziging van de activiteiten van de entiteit of de vestigingseenheid.


Naar boven   Terug