shadow
 

Gegevens van de geregistreerde entiteit

Algemeen

Ondernemingsnummer:1011.460.570
Status:Actief
Rechtstoestand: Normale toestand
Sinds 11 juli 2024
Begindatum:11 juli 2024
Naam:M’EAT UP
Naam in het Frans, sinds 11 juli 2024
Adres van de zetel: Rue du Puisatier 5
4340 Awans
Sinds 11 juli 2024
Telefoonnummer:
+32491361292 Sinds 11 juli 2024
Faxnummer: Geen gegevens opgenomen in KBO.
E-mail:
meatup.liege@gmail.comSinds 11 juli 2024
Webadres: Geen gegevens opgenomen in KBO.
Type entiteit: Rechtspersoon
Rechtsvorm: Besloten Vennootschap
Sinds 11 juli 2024
Aantal vestigingseenheden (VE): 1  Gegevens en activiteiten per VE
 
 

Functies

Bestuurder Leduc ,  Baptiste  Sinds 11 juli 2024
 
 

Ondernemersvaardigheden - ambulant - kermisuitbater

Basiskennis bedrijfsbeheer
Sinds 8 augustus 2024
 
 
 

Hoedanigheden

Onderworpen aan btw
Sinds 1 augustus 2024
Inschrijvingsplichtige onderneming
Sinds 8 augustus 2024
 
 

Toelatingen

Basiskennis van het bedrijfsbeheer
Sinds 8 augustus 2024
 
 

Btw-activiteiten Nacebelcode versie 2008(1)

Btw 2008  56.102  -  Eetgelegenheden met beperkte bediening
Sinds 11 juli 2024
Btw 2008  46.389  -  Groothandel in andere voedingsmiddelen, n.e.g.
Sinds 11 juli 2024
Btw 2008  56.210  -  Catering
Sinds 11 juli 2024
 
 

Financiële gegevens

Jaarvergadering december
Einddatum boekjaar 30 juni
Begindatum uitzonderlijk boekjaar11 juli 2024
Einddatum uitzonderlijk boekjaar30 juni 2025
 
 

Linken tussen entiteiten

Geen gegevens opgenomen in KBO.
 
 

Externe links

Publicaties in het Belgisch Staatsblad
Publicaties van de jaarrekeningen bij de NBB
Databank van statuten en vertegenwoordigingsbevoegdheden (notariële akten)

(1)Op 1/1/2008 is de EG-classificatie van de Nacebelcodes gewijzigd. Public search toont zowel de bestaande activiteiten volgens de oude Nacebelcode 2003, geldig tot 31/12/2007, als de nieuwe code (en omschrijving) 2008, geldig vanaf 1/1/2008. Het betreft dus een louter administratieve conversie en geen wijziging van de activiteiten van de entiteit of de vestigingseenheid.


Naar boven   Terug