shadow

Vestigingseenheidsgegevens

Algemeen

Ondernemingsnummer:1015.792.413
Status van de entiteit:Actief
Nummer van de vestigingseenheid:2.365.703.603
Status van de vestigingseenheid:Actief
Begindatum:31 oktober 2024
Naam van de vestigingseenheid: DETAXKO
Naam in het Nederlands, sinds 31 oktober 2024
Adres van de vestigingseenheid:
Turflaan(STL)   31
9980   Sint-Laureins
Sinds 31 oktober 2024
Telefoonnummer:Geen gegevens opgenomen in KBO.
Faxnummer:Geen gegevens opgenomen in KBO.
E-mail:Geen gegevens opgenomen in KBO.
Webadres:Geen gegevens opgenomen in KBO.
 
 

Toelatingen

Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)?  Klik hier
 
 

Activiteiten Nacebel-code versie 2008(1)

Hoofdactiviteit: 10.110 - Verwerking en conservering van vlees, exclusief vlees van gevogelte
Sinds 31 oktober 2024
Hoofdactiviteit: 10.11002 - Productie van vers vlees, als hele dieren of in delen
Sinds 31 oktober 2024
Hoofdactiviteit: 10.13011 - Productie van diepgevroren vleeswaren
Sinds 31 oktober 2024
Hoofdactiviteit: 10.850 - Vervaardiging van bereide maaltijden en schotels
Sinds 31 oktober 2024
Hoofdactiviteit: 47.221 - Detailhandel in vlees en vleesproducten in gespecialiseerde winkels, m.u.v. vlees van wild en van gevogelte
Sinds 31 oktober 2024
Hoofdactiviteit: 47.222 - Detailhandel in vlees van wild en van gevogelte in gespecialiseerde winkels
Sinds 31 oktober 2024
Hoofdactiviteit: 47.291 - Detailhandel in zuivelproducten en eieren in gespecialiseerde winkels
Sinds 31 oktober 2024
Hoofdactiviteit: 82.990 - Overige zakelijke dienstverlening, n.e.g.
Sinds 31 oktober 2024
 
 
Geen gegevens opgenomen in KBO.

(1)Op 1/1/2008 is de EG-classificatie van de Nacebelcodes gewijzigd. Public search toont zowel de bestaande activiteiten volgens de oude Nacebelcode 2003, geldig tot 31/12/2007, als de nieuwe code (en omschrijving) 2008, geldig vanaf 1/1/2008. Het betreft dus een louter administratieve conversie en geen wijziging van de activiteiten van de entiteit of de vestigingseenheid.