Vestigingseenheidsgegevens
Algemeen | |||
Ondernemingsnummer: | 0597.840.494 | ||
Status van de entiteit: | Actief | ||
Nummer van de vestigingseenheid: | 2.241.343.960 | ||
Status van de vestigingseenheid: | Actief | ||
Begindatum: | 4 februari 2015 | ||
Naam van de vestigingseenheid: |
¡MAS! Naam in het Nederlands, sinds 4 februari 2015 | ||
Adres van de vestigingseenheid: |
Sint-Hubertusstraat 66
3730 Hoeselt Sinds 20 februari 2019 | ||
Telefoonnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
Faxnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
E-mail: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
Webadres: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
| |||
Toelatingen | |||
Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)? Klik hier | |||
| |||
Activiteiten Nacebel-code versie 2008(1) | |||
Hoofdactiviteit: 10.12002 - Bereiding van vers vlees van gevogelte Sinds 4 februari 2015 | |||
Hoofdactiviteit: 10.12003 - Productie van vers vlees van gevogelte in individuele porties Sinds 4 februari 2015 | |||
Hoofdactiviteit: 10.13001 - Productie van gedroogd, gezouten of gerookt vlees Sinds 4 februari 2015 | |||
Hoofdactiviteit: 10.13002 - Vervaardiging van producten op basis van vlees (charcuteriewaren) : worst, salami, witte pens, bloedworst, andouillettes, cervelaatworst, patés, galantines, rillette, gekookte ham, enz. Sinds 4 februari 2015 | |||
Hoofdactiviteit: 10.13011 - Productie van diepgevroren vleeswaren Sinds 4 februari 2015 | |||
Hoofdactiviteit: 10.20001 - Conservering , koelen of diepvriezen van vis en schaal- en weekdieren : drogen, roken, zouten, pekelen, inblikken, enz. Sinds 4 februari 2015 | |||
Hoofdactiviteit: 10.20002 - Vervaardiging van producten op basis van vis en van schaal- en weekdieren : productie van gekookte vis, visfillets, kuit en hom, kaviaar, kaviaarsurrogaten, enz. Sinds 4 februari 2015 | |||
Hoofdactiviteit: 10.85001 - Productie van vers bereide maaltijden die vlees bevatten Sinds 4 februari 2015 | |||
Hoofdactiviteit: 10.85011 - Productie van diepgevroren bereide maaltijden die vlees bevatten Sinds 4 februari 2015 | |||
Hoofdactiviteit: 10.85021 - Productie van vers bereide maaltijden die vis bevatten Sinds 4 februari 2015 | |||
Hoofdactiviteit: 42.11001 - Bouw van autowegen, straten en andere wegen en paden voor voertuigen en voetgangers (inclusief het plaatsen van vangrails) Sinds 4 februari 2015 | |||
Hoofdactiviteit: 43.999 - Overige gespecialiseerde bouwwerkzaamheden Sinds 4 februari 2015 | |||
Hoofdactiviteit: 43.99901 - Bouwen van funderingen, inclusief heien Sinds 4 februari 2015 | |||
Hoofdactiviteit: 43.99904 - Monteren van niet-zelfvervaardigde metalen constructiewerken Sinds 4 februari 2015 | |||
Hoofdactiviteit: 43.99906 - Optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms Sinds 4 februari 2015 | |||
Hoofdactiviteit: 47.112 - Detailhandel in niet-gespecialiseerde winkels waarbij voedings- en genotmiddelen overheersen (verkoopsoppervlakte < 100 m²) Sinds 4 februari 2015 | |||
Hoofdactiviteit: 47.113 - Detailhandel in niet-gespecialiseerde winkels waarbij voedings- en genotmiddelen overheersen (verkoopsoppervlakte tussen 100 m² en minder dan 400 m²) Sinds 4 februari 2015 | |||
Hoofdactiviteit: 47.114 - Detailhandel in niet-gespecialiseerde winkels waarbij voedings- en genotmiddelen overheersen (verkoopsoppervlakte tussen 400 m² en minder dan 2500 m²) Sinds 4 februari 2015 | |||
Hoofdactiviteit: 47.115 - Detailhandel in niet-gespecialiseerde winkels waarbij voedings- en genotmiddelen overheersen (verkoopsoppervlakte = 2500 m²) Sinds 4 februari 2015 | |||
Hoofdactiviteit: 47.21011 - Kleinhandel in fruit- en groentenconserven Sinds 4 februari 2015 | |||
Hoofdactiviteit: 47.221 - Detailhandel in vlees en vleesproducten in gespecialiseerde winkels, m.u.v. vlees van wild en van gevogelte Sinds 4 februari 2015 | |||
Hoofdactiviteit: 47.22101 - Kleinhandel in vlees en vleeswaren die gedreven wordt door de slagers/beenhouwers Sinds 4 februari 2015 | |||
Hoofdactiviteit: 47.222 - Detailhandel in vlees van wild en van gevogelte in gespecialiseerde winkels Sinds 4 februari 2015 | |||
Hoofdactiviteit: 47.25201 - Kleinhandel in alcoholische en andere dranken, inclusief de thuisbezorging daarvan Sinds 4 februari 2015 | |||
Hoofdactiviteit: 47.291 - Detailhandel in zuivelproducten en eieren in gespecialiseerde winkels Sinds 4 februari 2015 | |||
Hoofdactiviteit: 47.29902 - Kleinhandel in kruiderijen en specerijen Sinds 4 februari 2015 | |||
Hoofdactiviteit: 47.29903 - Overige kleinhandel in voedings- en genotmiddelen in gespecialiseerde winkels, n.e.g. Sinds 4 februari 2015 | |||
Hoofdactiviteit: 56.10102 - Verkoop van maaltijden aan boord van schepen en restauratiewagens Sinds 4 februari 2015 | |||
Hoofdactiviteit: 56.210 - Catering Sinds 4 februari 2015 | |||
Hoofdactiviteit: 56.21001 - Klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels Sinds 4 februari 2015 | |||
Hoofdactiviteit: 56.21002 - Organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz. Sinds 4 februari 2015 | |||
Hoofdactiviteit: 81.300 - Landschapsverzorging Sinds 4 februari 2015 | |||
Hoofdactiviteit: 96.099 - Overige persoonlijke diensten Sinds 4 februari 2015 | |||
| |||
RSZ-activiteiten Nacebel-code versie 2008(1) | |||
Hoofdactiviteit: 56.210 - Catering Sinds 23 mei 2015 |
| ||
Geen gegevens opgenomen in KBO. |
(1)Activiteiten worden in de KBO ingeschreven met behulp van NACE-BEL-codes (Belgische nomenclatuur van activiteiten). Er bestaan verschillende versies van deze codes. Activiteiten met een NACE-BEL-code (versie 2003) werden op 31/12/2007 stopgezet en automatisch omgezet naar NACE-BEL-codes (versie 2008) met als begindatum 01/01/2008. Een nieuwe versie (versie 2025) wordt van kracht op 01/01/2025. In de loop van het eerste semester van het jaar zullen alle activiteiten met een NACE-BEL-code (versie 2008) geleidelijk worden stopgezet vanaf 31/12/2024 en automatisch worden omgezet naar NACE-BEL-codes (versie 2025) met als startdatum 01/01/2025. Tot aan deze omschakeling worden de activiteiten nog ingeschreven met de NACE-BEL 2008 codes.