shadow

Vestigingseenheidsgegevens

Algemeen

Ondernemingsnummer:0700.775.906
Status van de entiteit:Actief
Nummer van de vestigingseenheid:2.278.415.776
Status van de vestigingseenheid:Actief
Begindatum:17 september 2018
Naam van de vestigingseenheid: Otto's Ambachtelijke Bakkerij
Naam in het Nederlands, sinds 17 september 2018
Adres van de vestigingseenheid:
Schoolstraat   15
9180   Moerbeke (Waas)
Sinds 17 september 2018
Telefoonnummer:Geen gegevens opgenomen in KBO.
Faxnummer:Geen gegevens opgenomen in KBO.
E-mail:Geen gegevens opgenomen in KBO.
Webadres:Geen gegevens opgenomen in KBO.
 
 

Toelatingen

Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)?  Klik hier
 
 

Activiteiten Nacebel-code versie 2008(1)

Hoofdactiviteit: 10.320 - Vervaardiging van groente- en fruitsappen
Sinds 17 september 2018
Hoofdactiviteit: 10.32001 - Vervaardiging van fruitsiropen
Sinds 17 september 2018
Hoofdactiviteit: 10.391 - Verwerking en conservering van groenten, exclusief productie van diepgevroren groenten
Sinds 17 september 2018
Hoofdactiviteit: 10.392 - Verwerking en conservering van fruit, exclusief productie van diepgevroren fruit
Sinds 17 september 2018
Hoofdactiviteit: 10.39202 - Vervaardiging van jam, marmelade, gelei en fruitmoes
Sinds 17 september 2018
Hoofdactiviteit: 10.520 - Vervaardiging van consumptie-ijs
Sinds 17 september 2018
Hoofdactiviteit: 10.52001 - Productie van roomijs en ander consumptieijs (bv sorbet), inclusief roomijs dat door de producent zelf langs de openbare weg verkocht wordt
Sinds 17 september 2018
Hoofdactiviteit: 10.61002 - Vervaardiging van graanpreparaten voor het ontbijt
Sinds 17 september 2018
Hoofdactiviteit: 10.61003 - Vervaardiging van bereide meelmengsels voor brood, cake, biscuits, pannekoeken, enz.
Sinds 17 september 2018
Hoofdactiviteit: 10.71102 - Vervaardiging van bakkerijproducten in de vorm van deeg
Sinds 17 september 2018
Hoofdactiviteit: 10.712 - Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk
Sinds 17 september 2018
Hoofdactiviteit: 10.71201 - Ambachtelijke vervaardiging van brood, broodjes, verse cakes, taarten en ander vers banketbakkerswerk door warme bakkers
Sinds 17 september 2018
Hoofdactiviteit: 10.720 - Vervaardiging van beschuit en biscuit en van ander houdbaar banketbakkerswerk
Sinds 17 september 2018
Hoofdactiviteit: 10.72001 - Vervaardiging van beschuit, koekjes, peperkoek, enz.
Sinds 17 september 2018
Hoofdactiviteit: 10.72002 - Vervaardiging van ander houdbaar banketbakkerswerk, exclusief diepvriesproducten
Sinds 17 september 2018
Hoofdactiviteit: 10.72003 - Vervaardiging van versnaperingen, zoet dan wel gezouten
Sinds 17 september 2018
Hoofdactiviteit: 10.730 - Vervaardiging van macaroni, noedels, koeskoes en dergelijke deegwaren
Sinds 17 september 2018
Hoofdactiviteit: 10.73001 - Vervaardiging van al dan niet gevulde, verse of gekookte pasta's als macaroni, spaghetti, noedels, lasagne, enz.
Sinds 17 september 2018
Hoofdactiviteit: 10.820 - Vervaardiging van cacao, chocolade en suikerwerk
Sinds 17 september 2018
Hoofdactiviteit: 10.82001 - Vervaardiging van cacao, -boter, -vet en -olie
Sinds 17 september 2018
Hoofdactiviteit: 10.82002 - Vervaardiging van chocolade en chocoladeproducten.
Sinds 17 september 2018
Hoofdactiviteit: 10.82003 - Vervaardiging van suikerwerk
Sinds 17 september 2018
Hoofdactiviteit: 10.82004 - Konfijten van vruchten
Sinds 17 september 2018
Hoofdactiviteit: 10.830 - Verwerking van thee en koffie
Sinds 17 september 2018
Hoofdactiviteit: 10.83001 - Branden van koffie en verwijderen van cafeïne : vervaardiging van gemalen koffie, van oploskoffie, van extracten en concentraten van koffie
Sinds 17 september 2018
Hoofdactiviteit: 10.83002 - Vervaardiging van koffiesurrogaten
Sinds 17 september 2018
Hoofdactiviteit: 10.83003 - Mengen van thee en maté
Sinds 17 september 2018
Hoofdactiviteit: 10.83004 - Vervaardiging van kruidentheeën (pepermunt, verveine, kamille, enz.)
Sinds 17 september 2018
Hoofdactiviteit: 10.840 - Vervaardiging van specerijen, sauzen en kruiderijen
Sinds 17 september 2018
Hoofdactiviteit: 10.850 - Vervaardiging van bereide maaltijden en schotels
Sinds 17 september 2018
Hoofdactiviteit: 10.89001 - Vervaardiging van bereiden soepen of bouillons
Sinds 17 september 2018
Hoofdactiviteit: 10.89002 - Vervaardiging van houdbare melkdesserten
Sinds 17 september 2018
Hoofdactiviteit: 11.070 - Vervaardiging van frisdranken; productie van mineraalwater en ander gebotteld water
Sinds 17 september 2018
Hoofdactiviteit: 11.07003 - Productie van ijsthee
Sinds 17 september 2018
Hoofdactiviteit: 47.21011 - Kleinhandel in fruit- en groentenconserven
Sinds 17 september 2018
Hoofdactiviteit: 47.241 - Detailhandel in brood en banketbakkerswerk in gespecialiseerde winkels (koude bakkers)
Sinds 17 september 2018
Hoofdactiviteit: 47.242 - Detailhandel in chocolade en suikerwerk in gespecialiseerde winkels
Sinds 17 september 2018
Hoofdactiviteit: 47.29901 - Kleinhandel in koffie
Sinds 17 september 2018
Hoofdactiviteit: 56.10105 - Café-restaurants (tavernen)
Sinds 17 september 2018
Hoofdactiviteit: 56.102 - Eetgelegenheden met beperkte bediening
Sinds 17 september 2018
Hoofdactiviteit: 56.10203 - Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken : croissanteries, crêperies en warmewafelkramen
Sinds 17 september 2018
Hoofdactiviteit: 56.21001 - Klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels
Sinds 17 september 2018
Hoofdactiviteit: 56.30101 - Verkoop van dranken voor, in het algemeen, consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei vorm van amusement door : cafés, bar, bierhallen, enz.
Sinds 17 september 2018
 
 

RSZ-activiteiten Nacebel-code versie 2008(1)

Hoofdactiviteit: 10.712 - Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk
Sinds 18 december 2018
 
 
Geen gegevens opgenomen in KBO.

(1)Activiteiten worden in de KBO ingeschreven met behulp van NACE-BEL-codes (Belgische nomenclatuur van activiteiten). Er bestaan verschillende versies van deze codes. Activiteiten met een NACE-BEL-code (versie 2003) werden op 31/12/2007 stopgezet en automatisch omgezet naar NACE-BEL-codes (versie 2008) met als begindatum 01/01/2008. Een nieuwe versie (versie 2025) wordt van kracht op 01/01/2025. In de loop van het eerste semester van het jaar zullen alle activiteiten met een NACE-BEL-code (versie 2008) geleidelijk worden stopgezet vanaf 31/12/2024 en automatisch worden omgezet naar NACE-BEL-codes (versie 2025) met als startdatum 01/01/2025. Tot aan deze omschakeling worden de activiteiten nog ingeschreven met de NACE-BEL 2008 codes.