shadow

Vestigingseenheidsgegevens

Algemeen

Ondernemingsnummer:0812.045.990
Status van de entiteit:Actief
Nummer van de vestigingseenheid:2.178.884.175
Status van de vestigingseenheid:Actief
Begindatum:1 juli 2009
Naam van de vestigingseenheid: Michel DEFOSSEZ
Naam in het Frans, sinds 1 juli 2009
Adres van de vestigingseenheid:
Gemechenne   25
5503   Dinant
Sinds 1 juli 2009
Telefoonnummer:
0475/400.172 Sinds 1 juli 2009(1)
082/21.39.26 Sinds 1 juli 2009(1)
Faxnummer:
082/21.39.26 Sinds 1 juli 2009(1)
E-mail:Geen gegevens opgenomen in KBO.
Webadres:Geen gegevens opgenomen in KBO.
 
 

Toelatingen

Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)?  Klik hier
 
 

Activiteiten Nacebel-code versie 2008(2)

Hoofdactiviteit: 10.51009 - Productie van verse desserten op basis van melk
Sinds 1 juli 2009
Hoofdactiviteit: 10.520 - Vervaardiging van consumptie-ijs
Sinds 1 juli 2009
Hoofdactiviteit: 10.52001 - Productie van roomijs en ander consumptieijs (bv sorbet), inclusief roomijs dat door de producent zelf langs de openbare weg verkocht wordt
Sinds 1 juli 2009
Hoofdactiviteit: 10.61003 - Vervaardiging van bereide meelmengsels voor brood, cake, biscuits, pannekoeken, enz.
Sinds 1 juli 2009
Hoofdactiviteit: 10.71102 - Vervaardiging van bakkerijproducten in de vorm van deeg
Sinds 1 juli 2009
Hoofdactiviteit: 10.712 - Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk
Sinds 1 juli 2009
Hoofdactiviteit: 10.71201 - Ambachtelijke vervaardiging van brood, broodjes, verse cakes, taarten en ander vers banketbakkerswerk door warme bakkers
Sinds 1 juli 2009
Hoofdactiviteit: 10.720 - Vervaardiging van beschuit en biscuit en van ander houdbaar banketbakkerswerk
Sinds 1 juli 2009
Hoofdactiviteit: 10.72001 - Vervaardiging van beschuit, koekjes, peperkoek, enz.
Sinds 1 juli 2009
Hoofdactiviteit: 10.72002 - Vervaardiging van ander houdbaar banketbakkerswerk, exclusief diepvriesproducten
Sinds 1 juli 2009
Hoofdactiviteit: 10.730 - Vervaardiging van macaroni, noedels, koeskoes en dergelijke deegwaren
Sinds 1 juli 2009
Hoofdactiviteit: 10.73001 - Vervaardiging van al dan niet gevulde, verse of gekookte pasta's als macaroni, spaghetti, noedels, lasagne, enz.
Sinds 1 juli 2009
Hoofdactiviteit: 10.820 - Vervaardiging van cacao, chocolade en suikerwerk
Sinds 1 juli 2009
Hoofdactiviteit: 10.82002 - Vervaardiging van chocolade en chocoladeproducten.
Sinds 1 juli 2009
Hoofdactiviteit: 10.82003 - Vervaardiging van suikerwerk
Sinds 1 juli 2009
Hoofdactiviteit: 10.89002 - Vervaardiging van houdbare melkdesserten
Sinds 1 juli 2009
Hoofdactiviteit: 47.241 - Detailhandel in brood en banketbakkerswerk in gespecialiseerde winkels (koude bakkers)
Sinds 1 juli 2009
Hoofdactiviteit: 47.24101 - Kleinhandel in brood en banketbakkerswerk
Sinds 1 juli 2009
Hoofdactiviteit: 47.242 - Detailhandel in chocolade en suikerwerk in gespecialiseerde winkels
Sinds 1 juli 2009
Hoofdactiviteit: 47.29901 - Kleinhandel in koffie
Sinds 1 juli 2009
Hoofdactiviteit: 47.29903 - Overige kleinhandel in voedings- en genotmiddelen in gespecialiseerde winkels, n.e.g.
Sinds 1 juli 2009
 
 

RSZ-activiteiten Nacebel-code versie 2008(2)

Hoofdactiviteit: 10.712 - Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk
Sinds 1 juli 2009
 
 
Geen gegevens opgenomen in KBO.

(1)De contactgegevens werden gescheiden van de adresgegevens. Hierdoor is het mogelijk dat de begindatum van het contactgegeven niet juist is. Meer info over de correctie vindt u hier.

(2)Op 1/1/2008 is de EG-classificatie van de Nacebelcodes gewijzigd. Public search toont zowel de bestaande activiteiten volgens de oude Nacebelcode 2003, geldig tot 31/12/2007, als de nieuwe code (en omschrijving) 2008, geldig vanaf 1/1/2008. Het betreft dus een louter administratieve conversie en geen wijziging van de activiteiten van de entiteit of de vestigingseenheid.