Vestigingseenheidsgegevens
Algemeen | |||||||
Ondernemingsnummer: | 0812.045.990 | ||||||
Status van de entiteit: | Actief | ||||||
Nummer van de vestigingseenheid: | 2.178.884.175 | ||||||
Status van de vestigingseenheid: | Actief | ||||||
Begindatum: | 1 juli 2009 | ||||||
Naam van de vestigingseenheid: |
Michel DEFOSSEZ Naam in het Frans, sinds 1 juli 2009 | ||||||
Adres van de vestigingseenheid: |
Gemechenne 25
5503 Dinant Sinds 1 juli 2009 | ||||||
Telefoonnummer: |
| ||||||
Faxnummer: |
| ||||||
E-mail: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||||||
Webadres: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||||||
| |||||||
Toelatingen | |||||||
Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)? Klik hier | |||||||
| |||||||
Activiteiten Nacebel-code versie 2008(2) | |||||||
Hoofdactiviteit: 10.51009 - Productie van verse desserten op basis van melk Sinds 1 juli 2009 | |||||||
Hoofdactiviteit: 10.520 - Vervaardiging van consumptie-ijs Sinds 1 juli 2009 | |||||||
Hoofdactiviteit: 10.52001 - Productie van roomijs en ander consumptieijs (bv sorbet), inclusief roomijs dat door de producent zelf langs de openbare weg verkocht wordt Sinds 1 juli 2009 | |||||||
Hoofdactiviteit: 10.61003 - Vervaardiging van bereide meelmengsels voor brood, cake, biscuits, pannekoeken, enz. Sinds 1 juli 2009 | |||||||
Hoofdactiviteit: 10.71102 - Vervaardiging van bakkerijproducten in de vorm van deeg Sinds 1 juli 2009 | |||||||
Hoofdactiviteit: 10.712 - Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk Sinds 1 juli 2009 | |||||||
Hoofdactiviteit: 10.71201 - Ambachtelijke vervaardiging van brood, broodjes, verse cakes, taarten en ander vers banketbakkerswerk door warme bakkers Sinds 1 juli 2009 | |||||||
Hoofdactiviteit: 10.720 - Vervaardiging van beschuit en biscuit en van ander houdbaar banketbakkerswerk Sinds 1 juli 2009 | |||||||
Hoofdactiviteit: 10.72001 - Vervaardiging van beschuit, koekjes, peperkoek, enz. Sinds 1 juli 2009 | |||||||
Hoofdactiviteit: 10.72002 - Vervaardiging van ander houdbaar banketbakkerswerk, exclusief diepvriesproducten Sinds 1 juli 2009 | |||||||
Hoofdactiviteit: 10.730 - Vervaardiging van macaroni, noedels, koeskoes en dergelijke deegwaren Sinds 1 juli 2009 | |||||||
Hoofdactiviteit: 10.73001 - Vervaardiging van al dan niet gevulde, verse of gekookte pasta's als macaroni, spaghetti, noedels, lasagne, enz. Sinds 1 juli 2009 | |||||||
Hoofdactiviteit: 10.820 - Vervaardiging van cacao, chocolade en suikerwerk Sinds 1 juli 2009 | |||||||
Hoofdactiviteit: 10.82002 - Vervaardiging van chocolade en chocoladeproducten. Sinds 1 juli 2009 | |||||||
Hoofdactiviteit: 10.82003 - Vervaardiging van suikerwerk Sinds 1 juli 2009 | |||||||
Hoofdactiviteit: 10.89002 - Vervaardiging van houdbare melkdesserten Sinds 1 juli 2009 | |||||||
Hoofdactiviteit: 47.241 - Detailhandel in brood en banketbakkerswerk in gespecialiseerde winkels (koude bakkers) Sinds 1 juli 2009 | |||||||
Hoofdactiviteit: 47.24101 - Kleinhandel in brood en banketbakkerswerk Sinds 1 juli 2009 | |||||||
Hoofdactiviteit: 47.242 - Detailhandel in chocolade en suikerwerk in gespecialiseerde winkels Sinds 1 juli 2009 | |||||||
Hoofdactiviteit: 47.29901 - Kleinhandel in koffie Sinds 1 juli 2009 | |||||||
Hoofdactiviteit: 47.29903 - Overige kleinhandel in voedings- en genotmiddelen in gespecialiseerde winkels, n.e.g. Sinds 1 juli 2009 | |||||||
| |||||||
RSZ-activiteiten Nacebel-code versie 2008(2) | |||||||
Hoofdactiviteit: 10.712 - Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk Sinds 1 juli 2009 |
| ||
Geen gegevens opgenomen in KBO. |
(1)De contactgegevens werden gescheiden van de adresgegevens. Hierdoor is het mogelijk dat de begindatum van het contactgegeven niet juist is. Meer info over de correctie vindt u hier.
(2)Op 1/1/2008 is de EG-classificatie van de Nacebelcodes gewijzigd. Public search toont zowel de bestaande activiteiten volgens de oude Nacebelcode 2003, geldig tot 31/12/2007, als de nieuwe code (en omschrijving) 2008, geldig vanaf 1/1/2008. Het betreft dus een louter administratieve conversie en geen wijziging van de activiteiten van de entiteit of de vestigingseenheid.