shadow

Vestigingseenheidsgegevens

Algemeen

Ondernemingsnummer:1006.274.931
Status van de entiteit:Actief
Nummer van de vestigingseenheid:2.356.091.101
Status van de vestigingseenheid:Actief
Begindatum:21 februari 2024
Naam van de vestigingseenheid: PASTICE
Naam in het Nederlands, sinds 21 februari 2024
Adres van de vestigingseenheid:
Neerstraat   25/4
1730   Asse
Sinds 21 februari 2024
Telefoonnummer:Geen gegevens opgenomen in KBO.
Faxnummer:Geen gegevens opgenomen in KBO.
E-mail:Geen gegevens opgenomen in KBO.
Webadres:Geen gegevens opgenomen in KBO.
 
 

Toelatingen

Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)?  Klik hier
 
 

Activiteiten Nacebel-code versie 2008(1)

Hoofdactiviteit: 10.520 - Vervaardiging van consumptie-ijs
Sinds 21 februari 2024
Hoofdactiviteit: 10.730 - Vervaardiging van macaroni, noedels, koeskoes en dergelijke deegwaren
Sinds 21 februari 2024
Hoofdactiviteit: 46.391 - Niet-gespecialiseerde groothandel in diepgevroren voedingsmiddelen
Sinds 21 februari 2024
Hoofdactiviteit: 46.392 - Niet-gespecialiseerde groothandel in niet-diepgevroren voedingsmiddelen, dranken en genotmiddelen
Sinds 21 februari 2024
Hoofdactiviteit: 47.299 - Overige detailhandel in voedingsmiddelen in gespecialiseerde winkels, n.e.g.
Sinds 21 februari 2024
Hoofdactiviteit: 56.102 - Eetgelegenheden met beperkte bediening
Sinds 21 februari 2024
Hoofdactiviteit: 56.210 - Catering
Sinds 21 februari 2024
Hoofdactiviteit: 56.290 - Overige eetgelegenheden
Sinds 21 februari 2024
Hoofdactiviteit: 82.990 - Overige zakelijke dienstverlening, n.e.g.
Sinds 21 februari 2024
 
 
Geen gegevens opgenomen in KBO.

(1)Op 1/1/2008 is de EG-classificatie van de Nacebelcodes gewijzigd. Public search toont zowel de bestaande activiteiten volgens de oude Nacebelcode 2003, geldig tot 31/12/2007, als de nieuwe code (en omschrijving) 2008, geldig vanaf 1/1/2008. Het betreft dus een louter administratieve conversie en geen wijziging van de activiteiten van de entiteit of de vestigingseenheid.