shadow

Vestigingseenheidsgegevens

Algemeen

Ondernemingsnummer:0423.355.015
Status van de entiteit:Actief
Nummer van de vestigingseenheid:2.021.508.308
Status van de vestigingseenheid:Actief
Begindatum:1 januari 1983
Naam van de vestigingseenheid:Geen gegevens opgenomen in KBO.
Adres van de vestigingseenheid:
Pont-d'Amour   4
5500   Dinant
Sinds 24 december 2004
Telefoonnummer:
082/224892 Sinds 24 december 2004(1)
Faxnummer:Geen gegevens opgenomen in KBO.
E-mail:
info@salaisonsdupontdamour.beSinds 24 december 2004(1)
Webadres:
www.salaisonsdupontdamour.be Sinds 24 december 2004(1)
 
 

Toelatingen

Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)?  Klik hier
 
 

Activiteiten Nacebel-code versie 2008(2)

Hoofdactiviteit: 10.85001 - Productie van vers bereide maaltijden die vlees bevatten
Sinds 1 januari 2008
Hoofdactiviteit: 47.221 - Detailhandel in vlees en vleesproducten in gespecialiseerde winkels, m.u.v. vlees van wild en van gevogelte
Sinds 1 januari 2008
Hoofdactiviteit: 47.22101 - Kleinhandel in vlees en vleeswaren die gedreven wordt door de slagers/beenhouwers
Sinds 1 januari 2008
Hoofdactiviteit: 56.10101 - Restaurant van het traditionele type
Sinds 1 januari 2008
 
 

RSZ-activiteiten Nacebel-code versie 2008(2)

Hoofdactiviteit: 10.130 - Vervaardiging van producten van vlees of van vlees van gevogelte
Sinds 1 januari 2008
 
Toon de activiteiten Nacebel-code versie 2003.
 
 
Geen gegevens opgenomen in KBO.

(1)De contactgegevens werden gescheiden van de adresgegevens. Hierdoor is het mogelijk dat de begindatum van het contactgegeven niet juist is. Meer info over de correctie vindt u hier.

(2)Op 1/1/2008 is de EG-classificatie van de Nacebelcodes gewijzigd. Public search toont zowel de bestaande activiteiten volgens de oude Nacebelcode 2003, geldig tot 31/12/2007, als de nieuwe code (en omschrijving) 2008, geldig vanaf 1/1/2008. Het betreft dus een louter administratieve conversie en geen wijziging van de activiteiten van de entiteit of de vestigingseenheid.