Vestigingseenheidsgegevens
Algemeen | |||
Ondernemingsnummer: | 0430.315.655 | ||
Status van de entiteit: | Actief | ||
Nummer van de vestigingseenheid: | 2.165.472.639 | ||
Status van de vestigingseenheid: | Actief | ||
Begindatum: | 21 september 2007 | ||
Naam van de vestigingseenheid: |
de 46 Naam in het Nederlands, sinds 21 september 2007 | ||
Adres van de vestigingseenheid: |
Molenstraat(HAL) 46
2220 Heist-op-den-Berg Sinds 21 september 2007 | ||
Telefoonnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
Faxnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
E-mail: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
Webadres: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
| |||
Toelatingen | |||
Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)? Klik hier | |||
| |||
Activiteiten Nacebel-code versie 2008(1) | |||
Hoofdactiviteit: 10.13002 - Vervaardiging van producten op basis van vlees (charcuteriewaren) : worst, salami, witte pens, bloedworst, andouillettes, cervelaatworst, patés, galantines, rillette, gekookte ham, enz. Sinds 26 november 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 10.20002 - Vervaardiging van producten op basis van vis en van schaal- en weekdieren : productie van gekookte vis, visfillets, kuit en hom, kaviaar, kaviaarsurrogaten, enz. Sinds 26 november 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 10.39101 - Productie van uit groenten bestaande voedingsmiddelen Sinds 26 november 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 10.39201 - Productie van uit fruit bestaande voedingsmiddelen Sinds 26 november 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 10.51009 - Productie van verse desserten op basis van melk Sinds 26 november 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 10.71201 - Ambachtelijke vervaardiging van brood, broodjes, verse cakes, taarten en ander vers banketbakkerswerk door warme bakkers Sinds 26 november 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 10.73001 - Vervaardiging van al dan niet gevulde, verse of gekookte pasta's als macaroni, spaghetti, noedels, lasagne, enz. Sinds 26 november 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 10.84003 - Vervaardiging van sausen Sinds 26 november 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 10.850 - Vervaardiging van bereide maaltijden en schotels Sinds 26 november 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 11.01002 - Vervaardiging van likeuren en aperitieven op basis van alcohol Sinds 26 november 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 56.10207 - Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken : pizzeria's Sinds 1 januari 2008 | |||
Nevenactiviteit: 56.10101 - Restaurant van het traditionele type Sinds 1 januari 2008 | |||
Toon de activiteiten Nacebel-code versie 2003. |
| ||
Geen gegevens opgenomen in KBO. |
(1)Op 1/1/2008 is de EG-classificatie van de Nacebelcodes gewijzigd. Public search toont zowel de bestaande activiteiten volgens de oude Nacebelcode 2003, geldig tot 31/12/2007, als de nieuwe code (en omschrijving) 2008, geldig vanaf 1/1/2008. Het betreft dus een louter administratieve conversie en geen wijziging van de activiteiten van de entiteit of de vestigingseenheid.