Vestigingseenheidsgegevens
Algemeen | |||
Ondernemingsnummer: | 0434.620.475 | ||
Status van de entiteit: | Actief | ||
Nummer van de vestigingseenheid: | 2.039.031.852 | ||
Status van de vestigingseenheid: | Actief | ||
Begindatum: | 5 juli 1988 | ||
Naam van de vestigingseenheid: |
VLEBA NV Naam in het Nederlands, sinds 5 juli 1988 | ||
Adres van de vestigingseenheid: |
Kloosterstraat 58
2275 Lille Sinds 5 juli 1988 | ||
Telefoonnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
Faxnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
E-mail: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
Webadres: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
| |||
Toelatingen | |||
Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)? Klik hier | |||
| |||
Activiteiten Nacebel-code versie 2008(1) | |||
Hoofdactiviteit: 10.11002 - Productie van vers vlees, als hele dieren of in delen Sinds 1 januari 2008 | |||
Hoofdactiviteit: 10.11006 - Bewerking van natuurlijke darmen Sinds 1 januari 2008 | |||
Hoofdactiviteit: 10.20001 - Conservering , koelen of diepvriezen van vis en schaal- en weekdieren : drogen, roken, zouten, pekelen, inblikken, enz. Sinds 1 januari 2008 | |||
Hoofdactiviteit: 10.712 - Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk Sinds 1 januari 2008 | |||
Hoofdactiviteit: 10.89001 - Vervaardiging van bereiden soepen of bouillons Sinds 1 januari 2008 | |||
| |||
RSZ-activiteiten Nacebel-code versie 2008(1) | |||
Hoofdactiviteit: 10.130 - Vervaardiging van producten van vlees of van vlees van gevogelte Sinds 1 januari 2008 | |||
Toon de activiteiten Nacebel-code versie 2003. |
| ||
Geen gegevens opgenomen in KBO. |
(1)Op 1/1/2008 is de EG-classificatie van de Nacebelcodes gewijzigd. Public search toont zowel de bestaande activiteiten volgens de oude Nacebelcode 2003, geldig tot 31/12/2007, als de nieuwe code (en omschrijving) 2008, geldig vanaf 1/1/2008. Het betreft dus een louter administratieve conversie en geen wijziging van de activiteiten van de entiteit of de vestigingseenheid.