Vestigingseenheidsgegevens
Algemeen | |||||||
Ondernemingsnummer: | 0459.863.538 | ||||||
Status van de entiteit: | Actief | ||||||
Nummer van de vestigingseenheid: | 2.081.358.296 | ||||||
Status van de vestigingseenheid: | Actief | ||||||
Begindatum: | 14 april 1997 | ||||||
Naam van de vestigingseenheid: |
BOULANGERIE DE LA GRANGE Naam in het Frans, sinds 15 juni 2020 | ||||||
Adres van de vestigingseenheid: |
Chaussée de Huy 216
1325 Chaumont-Gistoux Sinds 15 juni 2020 | ||||||
Telefoonnummer: |
| ||||||
Faxnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||||||
E-mail: |
| ||||||
Webadres: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||||||
| |||||||
Toelatingen | |||||||
Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)? Klik hier | |||||||
| |||||||
Activiteiten Nacebel-code versie 2008(2) | |||||||
Hoofdactiviteit: 10.711 - Industriële vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk Sinds 15 juni 2020 | |||||||
Hoofdactiviteit: 10.71101 - Industriële vervaardiging van bakkerijproducten hoofdzakelijk bestemd voor levering aan de detailhandel, horecabedrijven, enz.: brood, gebakjes, taarten en ander vers of diepgevroren banketbakkerswerk Sinds 15 juni 2020 | |||||||
Hoofdactiviteit: 10.71102 - Vervaardiging van bakkerijproducten in de vorm van deeg Sinds 15 juni 2020 | |||||||
Hoofdactiviteit: 10.712 - Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk Sinds 15 juni 2020 | |||||||
Hoofdactiviteit: 10.720 - Vervaardiging van beschuit en biscuit en van ander houdbaar banketbakkerswerk Sinds 15 juni 2020 | |||||||
Hoofdactiviteit: 10.72001 - Vervaardiging van beschuit, koekjes, peperkoek, enz. Sinds 15 juni 2020 | |||||||
Hoofdactiviteit: 10.72002 - Vervaardiging van ander houdbaar banketbakkerswerk, exclusief diepvriesproducten Sinds 15 juni 2020 | |||||||
Hoofdactiviteit: 10.72003 - Vervaardiging van versnaperingen, zoet dan wel gezouten Sinds 15 juni 2020 | |||||||
Hoofdactiviteit: 10.810 - Vervaardiging van suiker Sinds 15 juni 2020 | |||||||
Hoofdactiviteit: 10.820 - Vervaardiging van cacao, chocolade en suikerwerk Sinds 15 juni 2020 | |||||||
Hoofdactiviteit: 10.82002 - Vervaardiging van chocolade en chocoladeproducten. Sinds 15 juni 2020 | |||||||
Hoofdactiviteit: 47.241 - Detailhandel in brood en banketbakkerswerk in gespecialiseerde winkels (koude bakkers) Sinds 15 juni 2020 | |||||||
Hoofdactiviteit: 47.242 - Detailhandel in chocolade en suikerwerk in gespecialiseerde winkels Sinds 15 juni 2020 | |||||||
Hoofdactiviteit: 47.29903 - Overige kleinhandel in voedings- en genotmiddelen in gespecialiseerde winkels, n.e.g. Sinds 15 juni 2020 | |||||||
| |||||||
RSZ-activiteiten Nacebel-code versie 2008(2) | |||||||
Hoofdactiviteit: 10.712 - Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk Sinds 7 september 2020 | |||||||
| |||||||
RSZ-activiteiten Nacebel-code versie 2025(2) | |||||||
Hoofdactiviteit: 10.712
- Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk Sinds 1 januari 2025 | |||||||
Toon de activiteiten Nacebel-code versie 2003. |
| ||
Geen gegevens opgenomen in KBO. |
(1)De contactgegevens werden gescheiden van de adresgegevens. Hierdoor is het mogelijk dat de begindatum van het contactgegeven niet juist is. Meer info over de correctie vindt u hier.
(2)Activiteiten worden in de KBO ingeschreven met behulp van NACE-BEL-codes (Belgische nomenclatuur van activiteiten). Er bestaan verschillende versies van deze codes. Activiteiten met een NACE-BEL-code (versie 2003) werden op 31/12/2007 stopgezet en automatisch omgezet naar NACE-BEL-codes (versie 2008) met als begindatum 01/01/2008. Een nieuwe versie (versie 2025) wordt van kracht op 01/01/2025. In de loop van het eerste semester van het jaar zullen alle activiteiten met een NACE-BEL-code (versie 2008) geleidelijk worden stopgezet vanaf 31/12/2024 en automatisch worden omgezet naar NACE-BEL-codes (versie 2025) met als startdatum 01/01/2025. Tot aan deze omschakeling worden de activiteiten nog ingeschreven met de NACE-BEL 2008 codes.