Vestigingseenheidsgegevens
Algemeen | |||
Ondernemingsnummer: | 0465.406.691 | ||
Status van de entiteit: | Actief | ||
Nummer van de vestigingseenheid: | 2.137.751.326 | ||
Status van de vestigingseenheid: | Actief | ||
Begindatum: | 15 januari 2004 | ||
Naam van de vestigingseenheid: |
Stoefs-Maes Naam in het Nederlands, sinds 31 december 2023 | ||
Adres van de vestigingseenheid: |
Wijgmaalsesteenweg 213
3020 Herent Sinds 12 december 2016 | ||
Telefoonnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
Faxnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
E-mail: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
Webadres: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
| |||
Toelatingen | |||
Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)? Klik hier | |||
| |||
Activiteiten Nacebel-code versie 2008(1) | |||
Hoofdactiviteit: 02.300 - Verzamelen van in het wild groeiende producten met uitzondering van hout Sinds 1 januari 2023 | |||
Hoofdactiviteit: 02.400 - Ondersteunende diensten in verband met de bosbouw Sinds 1 januari 2023 | |||
Hoofdactiviteit: 10.110 - Verwerking en conservering van vlees, exclusief vlees van gevogelte Sinds 1 januari 2023 | |||
Hoofdactiviteit: 10.120 - Verwerking en conservering van gevogelte Sinds 1 januari 2023 | |||
Hoofdactiviteit: 10.130 - Vervaardiging van producten van vlees of van vlees van gevogelte Sinds 1 januari 2023 | |||
Hoofdactiviteit: 10.200 - Verwerking en conservering van vis en van schaal- en weekdieren Sinds 1 januari 2023 | |||
Hoofdactiviteit: 10.320 - Vervaardiging van groente- en fruitsappen Sinds 1 januari 2023 | |||
Hoofdactiviteit: 10.391 - Verwerking en conservering van groenten, exclusief productie van diepgevroren groenten Sinds 1 januari 2023 | |||
Hoofdactiviteit: 10.520 - Vervaardiging van consumptie-ijs Sinds 1 januari 2023 | |||
Hoofdactiviteit: 10.720 - Vervaardiging van beschuit en biscuit en van ander houdbaar banketbakkerswerk Sinds 1 januari 2023 | |||
Hoofdactiviteit: 10.730 - Vervaardiging van macaroni, noedels, koeskoes en dergelijke deegwaren Sinds 1 januari 2023 | |||
Hoofdactiviteit: 10.820 - Vervaardiging van cacao, chocolade en suikerwerk Sinds 1 januari 2023 | |||
Hoofdactiviteit: 10.830 - Verwerking van thee en koffie Sinds 1 januari 2023 | |||
Hoofdactiviteit: 10.850 - Vervaardiging van bereide maaltijden en schotels Sinds 1 januari 2023 | |||
Hoofdactiviteit: 11.010 - Vervaardiging van gedistilleerde dranken door distilleren, rectificeren en mengen Sinds 1 januari 2023 | |||
Hoofdactiviteit: 11.050 - Vervaardiging van bier Sinds 1 januari 2023 | |||
Hoofdactiviteit: 38.310 - Sloop van wrakken Sinds 1 januari 2023 | |||
Hoofdactiviteit: 38.323 - Terugwinning van inerte afvalstoffen Sinds 1 januari 2023 | |||
Hoofdactiviteit: 45.206 - Wassen en poetsen van motorvoertuigen Sinds 1 januari 2023 | |||
Hoofdactiviteit: 46.170 - Handelsbemiddeling in voedings- en genotmiddelen Sinds 1 januari 2023 | |||
Hoofdactiviteit: 47.810 - Markt- en straathandel in voedings- en genotmiddelen Sinds 1 januari 2023 | |||
Hoofdactiviteit: 49.390 - Overig personenvervoer te land, n.e.g. Sinds 1 januari 2023 | |||
Hoofdactiviteit: 52.210 - Diensten in verband met vervoer te land Sinds 1 januari 2023 | |||
Hoofdactiviteit: 52.290 - Overige vervoerondersteunende activiteiten Sinds 1 januari 2023 | |||
Hoofdactiviteit: 53.200 - Overige posterijen en koeriers Sinds 1 januari 2023 | |||
Hoofdactiviteit: 55.100 - Hotels en dergelijke accommodatie Sinds 1 januari 2023 | |||
Hoofdactiviteit: 55.201 - Jeugdherbergen en jeugdverblijfcentra Sinds 1 januari 2023 | |||
Hoofdactiviteit: 55.203 - Gites, vakantiewoningen en -appartementen Sinds 1 januari 2023 | |||
Hoofdactiviteit: 55.204 - Gastenkamers Sinds 1 januari 2023 | |||
Hoofdactiviteit: 55.209 - Vakantieverblijven en andere accommodatie voor kort verblijf, n.e.g. Sinds 1 januari 2023 | |||
Hoofdactiviteit: 55.300 - Kampeerterreinen en kampeerauto- en caravanterreinen Sinds 1 januari 2023 | |||
Hoofdactiviteit: 55.900 - Overige accommodatie Sinds 1 januari 2023 | |||
Hoofdactiviteit: 56.101 - Eetgelegenheden met volledige bediening Sinds 1 januari 2023 | |||
Hoofdactiviteit: 56.10101 - Restaurant van het traditionele type Sinds 1 januari 2008 | |||
Hoofdactiviteit: 56.10105 - Café-restaurants (tavernen) Sinds 1 januari 2008 | |||
Hoofdactiviteit: 56.102 - Eetgelegenheden met beperkte bediening Sinds 1 januari 2023 | |||
Hoofdactiviteit: 56.210 - Catering Sinds 1 januari 2023 | |||
Hoofdactiviteit: 56.290 - Overige eetgelegenheden Sinds 1 januari 2023 | |||
Hoofdactiviteit: 56.301 - Cafés en bars Sinds 1 januari 2023 | |||
Hoofdactiviteit: 56.302 - Discotheken, dancings en dergelijke Sinds 1 januari 2023 | |||
Hoofdactiviteit: 56.309 - Andere drinkgelegenheden Sinds 1 januari 2023 | |||
Hoofdactiviteit: 74.201 - Activiteiten van fotografen, met uitzondering van persfotografen Sinds 1 januari 2023 | |||
Hoofdactiviteit: 77.210 - Verhuur en lease van sport- en recreatieartikelen Sinds 1 januari 2023 | |||
Hoofdactiviteit: 77.291 - Verhuur en lease van machines, apparatuur en handgereedschap voor doe-het-zelvers Sinds 1 januari 2023 | |||
Hoofdactiviteit: 93.292 - Exploitatie van recreatiedomeinen Sinds 1 januari 2023 | |||
Hoofdactiviteit: 96.095 - Pensions voor huisdieren Sinds 1 januari 2023 | |||
Toon de activiteiten Nacebel-code versie 2003. |
| ||
Geen gegevens opgenomen in KBO. |
(1)Activiteiten worden in de KBO ingeschreven met behulp van NACE-BEL-codes (Belgische nomenclatuur van activiteiten). Er bestaan verschillende versies van deze codes. Activiteiten met een NACE-BEL-code (versie 2003) werden op 31/12/2007 stopgezet en automatisch omgezet naar NACE-BEL-codes (versie 2008) met als begindatum 01/01/2008. Een nieuwe versie (versie 2025) wordt van kracht op 01/01/2025. In de loop van het eerste semester van het jaar zullen alle activiteiten met een NACE-BEL-code (versie 2008) geleidelijk worden stopgezet vanaf 31/12/2024 en automatisch worden omgezet naar NACE-BEL-codes (versie 2025) met als startdatum 01/01/2025. Tot aan deze omschakeling worden de activiteiten nog ingeschreven met de NACE-BEL 2008 codes.