shadow

Vestigingseenheidsgegevens

Algemeen

Ondernemingsnummer:0477.487.052
Status van de entiteit:Actief
Nummer van de vestigingseenheid:2.094.724.502
Status van de vestigingseenheid:Actief
Begindatum:5 juni 2002
Naam van de vestigingseenheid:Geen gegevens opgenomen in KBO.
Adres van de vestigingseenheid:
Rue Jean-Chot, Olloy   35
5670   Viroinval
Sinds 5 juni 2002
Telefoonnummer:Geen gegevens opgenomen in KBO.
Faxnummer:Geen gegevens opgenomen in KBO.
E-mail:Geen gegevens opgenomen in KBO.
Webadres:Geen gegevens opgenomen in KBO.
 
 

Toelatingen

Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)?  Klik hier
 
 

Activiteiten Nacebel-code versie 2008(1)

Hoofdactiviteit: 10.200 - Verwerking en conservering van vis en van schaal- en weekdieren
Sinds 1 januari 2008
Hoofdactiviteit: 10.20001 - Conservering , koelen of diepvriezen van vis en schaal- en weekdieren : drogen, roken, zouten, pekelen, inblikken, enz.
Sinds 1 januari 2008
Hoofdactiviteit: 10.20002 - Vervaardiging van producten op basis van vis en van schaal- en weekdieren : productie van gekookte vis, visfillets, kuit en hom, kaviaar, kaviaarsurrogaten, enz.
Sinds 1 januari 2008
Hoofdactiviteit: 10.85021 - Productie van vers bereide maaltijden die vis bevatten
Sinds 1 januari 2008
Hoofdactiviteit: 46.38902 - Groothandel in verse kant- en klaarmaaltijden
Sinds 1 januari 2008
Hoofdactiviteit: 47.21011 - Kleinhandel in fruit- en groentenconserven
Sinds 1 januari 2008
Hoofdactiviteit: 47.241 - Detailhandel in brood en banketbakkerswerk in gespecialiseerde winkels (koude bakkers)
Sinds 1 januari 2008
Hoofdactiviteit: 47.252 - Detailhandel in dranken in gespecialiseerde winkels, algemeen assortiment
Sinds 1 januari 2008
Hoofdactiviteit: 47.810 - Markt- en straathandel in voedings- en genotmiddelen
Sinds 6 september 2018
Hoofdactiviteit: 56.101 - Eetgelegenheden met volledige bediening
Sinds 1 januari 2008
Hoofdactiviteit: 56.210 - Catering
Sinds 1 januari 2008
Hoofdactiviteit: 56.21001 - Klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels
Sinds 1 januari 2008
 
 

RSZ-activiteiten Nacebel-code versie 2008(1)

Hoofdactiviteit: 10.200 - Verwerking en conservering van vis en van schaal- en weekdieren
Sinds 1 januari 2008
 
Toon de activiteiten Nacebel-code versie 2003.
 
 
Geen gegevens opgenomen in KBO.

(1)Activiteiten worden in de KBO ingeschreven met behulp van NACE-BEL-codes (Belgische nomenclatuur van activiteiten). Er bestaan verschillende versies van deze codes. Activiteiten met een NACE-BEL-code (versie 2003) werden op 31/12/2007 stopgezet en automatisch omgezet naar NACE-BEL-codes (versie 2008) met als begindatum 01/01/2008. Een nieuwe versie (versie 2025) wordt van kracht op 01/01/2025. In de loop van het eerste semester van het jaar zullen alle activiteiten met een NACE-BEL-code (versie 2008) geleidelijk worden stopgezet vanaf 31/12/2024 en automatisch worden omgezet naar NACE-BEL-codes (versie 2025) met als startdatum 01/01/2025. Tot aan deze omschakeling worden de activiteiten nog ingeschreven met de NACE-BEL 2008 codes.