Vestigingseenheidsgegevens
Algemeen | |||
Ondernemingsnummer: | 0477.487.052 | ||
Status van de entiteit: | Actief | ||
Nummer van de vestigingseenheid: | 2.094.724.502 | ||
Status van de vestigingseenheid: | Actief | ||
Begindatum: | 5 juni 2002 | ||
Naam van de vestigingseenheid: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
Adres van de vestigingseenheid: |
Rue Jean-Chot, Olloy 35
5670 Viroinval Sinds 5 juni 2002 | ||
Telefoonnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
Faxnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
E-mail: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
Webadres: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
| |||
Toelatingen | |||
Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)? Klik hier | |||
| |||
Activiteiten Nacebel-code versie 2008(1) | |||
Hoofdactiviteit: 10.200 - Verwerking en conservering van vis en van schaal- en weekdieren Sinds 1 januari 2008 | |||
Hoofdactiviteit: 10.20001 - Conservering , koelen of diepvriezen van vis en schaal- en weekdieren : drogen, roken, zouten, pekelen, inblikken, enz. Sinds 1 januari 2008 | |||
Hoofdactiviteit: 10.20002 - Vervaardiging van producten op basis van vis en van schaal- en weekdieren : productie van gekookte vis, visfillets, kuit en hom, kaviaar, kaviaarsurrogaten, enz. Sinds 1 januari 2008 | |||
Hoofdactiviteit: 10.85021 - Productie van vers bereide maaltijden die vis bevatten Sinds 1 januari 2008 | |||
Hoofdactiviteit: 46.38902 - Groothandel in verse kant- en klaarmaaltijden Sinds 1 januari 2008 | |||
Hoofdactiviteit: 47.21011 - Kleinhandel in fruit- en groentenconserven Sinds 1 januari 2008 | |||
Hoofdactiviteit: 47.241 - Detailhandel in brood en banketbakkerswerk in gespecialiseerde winkels (koude bakkers) Sinds 1 januari 2008 | |||
Hoofdactiviteit: 47.252 - Detailhandel in dranken in gespecialiseerde winkels, algemeen assortiment Sinds 1 januari 2008 | |||
Hoofdactiviteit: 47.810 - Markt- en straathandel in voedings- en genotmiddelen Sinds 6 september 2018 | |||
Hoofdactiviteit: 56.101 - Eetgelegenheden met volledige bediening Sinds 1 januari 2008 | |||
Hoofdactiviteit: 56.210 - Catering Sinds 1 januari 2008 | |||
Hoofdactiviteit: 56.21001 - Klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels Sinds 1 januari 2008 | |||
| |||
RSZ-activiteiten Nacebel-code versie 2008(1) | |||
Hoofdactiviteit: 10.200 - Verwerking en conservering van vis en van schaal- en weekdieren Sinds 1 januari 2008 | |||
Toon de activiteiten Nacebel-code versie 2003. |
| ||
Geen gegevens opgenomen in KBO. |
(1)Activiteiten worden in de KBO ingeschreven met behulp van NACE-BEL-codes (Belgische nomenclatuur van activiteiten). Er bestaan verschillende versies van deze codes. Activiteiten met een NACE-BEL-code (versie 2003) werden op 31/12/2007 stopgezet en automatisch omgezet naar NACE-BEL-codes (versie 2008) met als begindatum 01/01/2008. Een nieuwe versie (versie 2025) wordt van kracht op 01/01/2025. In de loop van het eerste semester van het jaar zullen alle activiteiten met een NACE-BEL-code (versie 2008) geleidelijk worden stopgezet vanaf 31/12/2024 en automatisch worden omgezet naar NACE-BEL-codes (versie 2025) met als startdatum 01/01/2025. Tot aan deze omschakeling worden de activiteiten nog ingeschreven met de NACE-BEL 2008 codes.