shadow

Vestigingseenheidsgegevens

Algemeen

Ondernemingsnummer:0543.841.683
Status van de entiteit:Actief
Nummer van de vestigingseenheid:2.228.700.803
Status van de vestigingseenheid:Actief
Begindatum:7 januari 2014
Naam van de vestigingseenheid: PARREIN DESSERT PRODUCTS
Naam in het Nederlands, sinds 7 januari 2014
Adres van de vestigingseenheid:
Polderstraat(D)   6-8
8600   Diksmuide
Sinds 1 mei 2023
Telefoonnummer:Geen gegevens opgenomen in KBO.
Faxnummer:Geen gegevens opgenomen in KBO.
E-mail:Geen gegevens opgenomen in KBO.
Webadres:Geen gegevens opgenomen in KBO.
 
 

Toelatingen

Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)?  Klik hier
 
 

Activiteiten Nacebel-code versie 2008(1)

Hoofdactiviteit: 10.520 - Vervaardiging van consumptie-ijs
Sinds 7 januari 2014
Hoofdactiviteit: 10.711 - Industriële vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk
Sinds 7 januari 2014
Hoofdactiviteit: 10.71101 - Industriële vervaardiging van bakkerijproducten hoofdzakelijk bestemd voor levering aan de detailhandel, horecabedrijven, enz.: brood, gebakjes, taarten en ander vers of diepgevroren banketbakkerswerk
Sinds 7 januari 2014
Hoofdactiviteit: 10.71102 - Vervaardiging van bakkerijproducten in de vorm van deeg
Sinds 7 januari 2014
Hoofdactiviteit: 10.712 - Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk
Sinds 7 januari 2014
Hoofdactiviteit: 10.720 - Vervaardiging van beschuit en biscuit en van ander houdbaar banketbakkerswerk
Sinds 7 januari 2014
Hoofdactiviteit: 10.72001 - Vervaardiging van beschuit, koekjes, peperkoek, enz.
Sinds 7 januari 2014
Hoofdactiviteit: 10.72002 - Vervaardiging van ander houdbaar banketbakkerswerk, exclusief diepvriesproducten
Sinds 7 januari 2014
Hoofdactiviteit: 10.72003 - Vervaardiging van versnaperingen, zoet dan wel gezouten
Sinds 7 januari 2014
Hoofdactiviteit: 10.810 - Vervaardiging van suiker
Sinds 7 januari 2014
Hoofdactiviteit: 10.820 - Vervaardiging van cacao, chocolade en suikerwerk
Sinds 7 januari 2014
Hoofdactiviteit: 46.170 - Handelsbemiddeling in voedings- en genotmiddelen
Sinds 7 januari 2014
Hoofdactiviteit: 46.331 - Groothandel in zuivelproducten en eieren
Sinds 7 januari 2014
Hoofdactiviteit: 46.33101 - Groothandel in zuivelproducten (melk, boter, kaas, enz.)
Sinds 7 januari 2014
Hoofdactiviteit: 46.389 - Groothandel in andere voedingsmiddelen, n.e.g.
Sinds 7 januari 2014
Hoofdactiviteit: 46.38907 - Overige gespecialiseerde groothandel in voedingswaren, n.e.g.
Sinds 7 januari 2014
Hoofdactiviteit: 46.391 - Niet-gespecialiseerde groothandel in diepgevroren voedingsmiddelen
Sinds 7 januari 2014
Hoofdactiviteit: 46.39201 - Overige niet-gespecialiseerde groothandel in voedingsen genotmiddelen
Sinds 7 januari 2014
Hoofdactiviteit: 47.111 - Detailhandel in niet-gespecialiseerde winkels in diepvriesproducten
Sinds 7 januari 2014
Hoofdactiviteit: 47.241 - Detailhandel in brood en banketbakkerswerk in gespecialiseerde winkels (koude bakkers)
Sinds 7 januari 2014
Hoofdactiviteit: 47.291 - Detailhandel in zuivelproducten en eieren in gespecialiseerde winkels
Sinds 7 januari 2014
Hoofdactiviteit: 47.29101 - Kleinhandel in zuivelproducten en eieren, inclusief de thuisbezorging daarvan
Sinds 7 januari 2014
Hoofdactiviteit: 47.299 - Overige detailhandel in voedingsmiddelen in gespecialiseerde winkels, n.e.g.
Sinds 7 januari 2014
Hoofdactiviteit: 47.29903 - Overige kleinhandel in voedings- en genotmiddelen in gespecialiseerde winkels, n.e.g.
Sinds 7 januari 2014
 
 

RSZ-activiteiten Nacebel-code versie 2008(1)

Hoofdactiviteit: 10.711 - Industriële vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk
Sinds 23 januari 2014
 
 
Geen gegevens opgenomen in KBO.

(1)Op 1/1/2008 is de EG-classificatie van de Nacebelcodes gewijzigd. Public search toont zowel de bestaande activiteiten volgens de oude Nacebelcode 2003, geldig tot 31/12/2007, als de nieuwe code (en omschrijving) 2008, geldig vanaf 1/1/2008. Het betreft dus een louter administratieve conversie en geen wijziging van de activiteiten van de entiteit of de vestigingseenheid.