shadow

Vestigingseenheidsgegevens

Algemeen

Ondernemingsnummer:0558.873.418
Status van de entiteit:Actief
Nummer van de vestigingseenheid:2.293.361.991
Status van de vestigingseenheid:Actief
Begindatum:1 oktober 2019
Naam van de vestigingseenheid: PUUR FOOD CONCEPTS
Naam in het Nederlands, sinds 1 oktober 2019
Adres van de vestigingseenheid:
Potgieterstraat   4
2060   Antwerpen
Sinds 1 oktober 2019
Telefoonnummer:Geen gegevens opgenomen in KBO.
Faxnummer:Geen gegevens opgenomen in KBO.
E-mail:Geen gegevens opgenomen in KBO.
Webadres:Geen gegevens opgenomen in KBO.
 
 

Toelatingen

Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)?  Klik hier
 
 

Activiteiten Nacebel-code versie 2008(1)

Hoofdactiviteit: 10.520 - Vervaardiging van consumptie-ijs
Sinds 1 oktober 2019
Hoofdactiviteit: 10.52001 - Productie van roomijs en ander consumptieijs (bv sorbet), inclusief roomijs dat door de producent zelf langs de openbare weg verkocht wordt
Sinds 1 oktober 2019
Hoofdactiviteit: 10.71101 - Industriële vervaardiging van bakkerijproducten hoofdzakelijk bestemd voor levering aan de detailhandel, horecabedrijven, enz.: brood, gebakjes, taarten en ander vers of diepgevroren banketbakkerswerk
Sinds 1 oktober 2019
Hoofdactiviteit: 10.71102 - Vervaardiging van bakkerijproducten in de vorm van deeg
Sinds 1 oktober 2019
Hoofdactiviteit: 10.712 - Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk
Sinds 1 oktober 2019
Hoofdactiviteit: 10.72001 - Vervaardiging van beschuit, koekjes, peperkoek, enz.
Sinds 1 oktober 2019
Hoofdactiviteit: 10.72002 - Vervaardiging van ander houdbaar banketbakkerswerk, exclusief diepvriesproducten
Sinds 1 oktober 2019
Hoofdactiviteit: 10.72003 - Vervaardiging van versnaperingen, zoet dan wel gezouten
Sinds 1 oktober 2019
Hoofdactiviteit: 10.820 - Vervaardiging van cacao, chocolade en suikerwerk
Sinds 1 oktober 2019
Hoofdactiviteit: 10.82001 - Vervaardiging van cacao, -boter, -vet en -olie
Sinds 1 oktober 2019
Hoofdactiviteit: 10.82002 - Vervaardiging van chocolade en chocoladeproducten.
Sinds 1 oktober 2019
Hoofdactiviteit: 10.82003 - Vervaardiging van suikerwerk
Sinds 1 oktober 2019
Hoofdactiviteit: 10.82004 - Konfijten van vruchten
Sinds 1 oktober 2019
Hoofdactiviteit: 47.241 - Detailhandel in brood en banketbakkerswerk in gespecialiseerde winkels (koude bakkers)
Sinds 1 oktober 2019
Hoofdactiviteit: 47.242 - Detailhandel in chocolade en suikerwerk in gespecialiseerde winkels
Sinds 1 oktober 2019
Hoofdactiviteit: 56.10201 - Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken : snelbuffetten (snackbars, sandwichbars, enz)
Sinds 1 oktober 2019
Hoofdactiviteit: 56.10203 - Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken : croissanteries, crêperies en warmewafelkramen
Sinds 1 oktober 2019
Hoofdactiviteit: 56.10204 - Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken : tearooms, ijssalons, enz.
Sinds 1 oktober 2019
 
 
Geen gegevens opgenomen in KBO.

(1)Op 1/1/2008 is de EG-classificatie van de Nacebelcodes gewijzigd. Public search toont zowel de bestaande activiteiten volgens de oude Nacebelcode 2003, geldig tot 31/12/2007, als de nieuwe code (en omschrijving) 2008, geldig vanaf 1/1/2008. Het betreft dus een louter administratieve conversie en geen wijziging van de activiteiten van de entiteit of de vestigingseenheid.