shadow

Vestigingseenheidsgegevens

Algemeen

Ondernemingsnummer:0633.913.509
Status van de entiteit:Actief
Nummer van de vestigingseenheid:2.247.674.595
Status van de vestigingseenheid:Actief
Begindatum:16 juli 2015
Naam van de vestigingseenheid: Atelier Nicolas Nuyens
Naam in het Nederlands, sinds 16 juli 2015
Adres van de vestigingseenheid:
Deken Adamsstraat   41
2300   Turnhout
Sinds 16 juli 2015
Telefoonnummer:
0496/12 86 57 Sinds 16 juli 2015(1)
Faxnummer:Geen gegevens opgenomen in KBO.
E-mail:
info@gastronomienicolas.beSinds 16 juli 2015(1)
Webadres:Geen gegevens opgenomen in KBO.
 
 

Toelatingen

Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)?  Klik hier
 
 

Activiteiten Nacebel-code versie 2008(2)

Hoofdactiviteit: 10.12002 - Bereiding van vers vlees van gevogelte
Sinds 16 juli 2015
Hoofdactiviteit: 10.13002 - Vervaardiging van producten op basis van vlees (charcuteriewaren) : worst, salami, witte pens, bloedworst, andouillettes, cervelaatworst, patés, galantines, rillette, gekookte ham, enz.
Sinds 16 juli 2015
Hoofdactiviteit: 10.20001 - Conservering , koelen of diepvriezen van vis en schaal- en weekdieren : drogen, roken, zouten, pekelen, inblikken, enz.
Sinds 16 juli 2015
Hoofdactiviteit: 10.20002 - Vervaardiging van producten op basis van vis en van schaal- en weekdieren : productie van gekookte vis, visfillets, kuit en hom, kaviaar, kaviaarsurrogaten, enz.
Sinds 16 juli 2015
Hoofdactiviteit: 10.85001 - Productie van vers bereide maaltijden die vlees bevatten
Sinds 16 juli 2015
Hoofdactiviteit: 10.85011 - Productie van diepgevroren bereide maaltijden die vlees bevatten
Sinds 16 juli 2015
Hoofdactiviteit: 10.85021 - Productie van vers bereide maaltijden die vis bevatten
Sinds 16 juli 2015
Hoofdactiviteit: 56.101 - Eetgelegenheden met volledige bediening
Sinds 16 juli 2015
Hoofdactiviteit: 56.10101 - Restaurant van het traditionele type
Sinds 16 juli 2015
Hoofdactiviteit: 56.10103 - Restaurants gespecialiseerd in de organisatie van gastronomische weekends, exotische eethuizen, enz.
Sinds 16 juli 2015
Hoofdactiviteit: 56.10105 - Café-restaurants (tavernen)
Sinds 16 juli 2015
Hoofdactiviteit: 56.210 - Catering
Sinds 16 juli 2015
Hoofdactiviteit: 56.21001 - Klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels
Sinds 16 juli 2015
Hoofdactiviteit: 56.21002 - Organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz.
Sinds 16 juli 2015
Hoofdactiviteit: 56.290 - Overige eetgelegenheden
Sinds 16 juli 2015
Hoofdactiviteit: 56.29001 - Bereiden van maaltijden en spijzen in centrale keukens, voor rekening van derden, zoals voor : - luchtvaartmaatschappijen - kantines, bedrijfsrestaurants, enz.
Sinds 16 juli 2015
 
 
Geen gegevens opgenomen in KBO.

(1)De contactgegevens werden gescheiden van de adresgegevens. Hierdoor is het mogelijk dat de begindatum van het contactgegeven niet juist is. Meer info over de correctie vindt u hier.

(2)Activiteiten worden in de KBO ingeschreven met behulp van NACE-BEL-codes (Belgische nomenclatuur van activiteiten). Er bestaan verschillende versies van deze codes. Activiteiten met een NACE-BEL-code (versie 2003) werden op 31/12/2007 stopgezet en automatisch omgezet naar NACE-BEL-codes (versie 2008) met als begindatum 01/01/2008. Een nieuwe versie (versie 2025) wordt van kracht op 01/01/2025. In de loop van het eerste semester van het jaar zullen alle activiteiten met een NACE-BEL-code (versie 2008) geleidelijk worden stopgezet vanaf 31/12/2024 en automatisch worden omgezet naar NACE-BEL-codes (versie 2025) met als startdatum 01/01/2025. Tot aan deze omschakeling worden de activiteiten nog ingeschreven met de NACE-BEL 2008 codes.