Vestigingseenheidsgegevens
Algemeen | |||||
Ondernemingsnummer: | 0633.913.509 | ||||
Status van de entiteit: | Actief | ||||
Nummer van de vestigingseenheid: | 2.247.674.595 | ||||
Status van de vestigingseenheid: | Actief | ||||
Begindatum: | 16 juli 2015 | ||||
Naam van de vestigingseenheid: |
Atelier Nicolas Nuyens Naam in het Nederlands, sinds 16 juli 2015 | ||||
Adres van de vestigingseenheid: |
Deken Adamsstraat 41
2300 Turnhout Sinds 16 juli 2015 | ||||
Telefoonnummer: |
| ||||
Faxnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||||
E-mail: |
| ||||
Webadres: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||||
| |||||
Toelatingen | |||||
Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)? Klik hier | |||||
| |||||
Activiteiten Nacebel-code versie 2008(2) | |||||
Hoofdactiviteit: 10.12002 - Bereiding van vers vlees van gevogelte Sinds 16 juli 2015 | |||||
Hoofdactiviteit: 10.13002 - Vervaardiging van producten op basis van vlees (charcuteriewaren) : worst, salami, witte pens, bloedworst, andouillettes, cervelaatworst, patés, galantines, rillette, gekookte ham, enz. Sinds 16 juli 2015 | |||||
Hoofdactiviteit: 10.20001 - Conservering , koelen of diepvriezen van vis en schaal- en weekdieren : drogen, roken, zouten, pekelen, inblikken, enz. Sinds 16 juli 2015 | |||||
Hoofdactiviteit: 10.20002 - Vervaardiging van producten op basis van vis en van schaal- en weekdieren : productie van gekookte vis, visfillets, kuit en hom, kaviaar, kaviaarsurrogaten, enz. Sinds 16 juli 2015 | |||||
Hoofdactiviteit: 10.85001 - Productie van vers bereide maaltijden die vlees bevatten Sinds 16 juli 2015 | |||||
Hoofdactiviteit: 10.85011 - Productie van diepgevroren bereide maaltijden die vlees bevatten Sinds 16 juli 2015 | |||||
Hoofdactiviteit: 10.85021 - Productie van vers bereide maaltijden die vis bevatten Sinds 16 juli 2015 | |||||
Hoofdactiviteit: 56.101 - Eetgelegenheden met volledige bediening Sinds 16 juli 2015 | |||||
Hoofdactiviteit: 56.10101 - Restaurant van het traditionele type Sinds 16 juli 2015 | |||||
Hoofdactiviteit: 56.10103 - Restaurants gespecialiseerd in de organisatie van gastronomische weekends, exotische eethuizen, enz. Sinds 16 juli 2015 | |||||
Hoofdactiviteit: 56.10105 - Café-restaurants (tavernen) Sinds 16 juli 2015 | |||||
Hoofdactiviteit: 56.210 - Catering Sinds 16 juli 2015 | |||||
Hoofdactiviteit: 56.21001 - Klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels Sinds 16 juli 2015 | |||||
Hoofdactiviteit: 56.21002 - Organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz. Sinds 16 juli 2015 | |||||
Hoofdactiviteit: 56.290 - Overige eetgelegenheden Sinds 16 juli 2015 | |||||
Hoofdactiviteit: 56.29001 - Bereiden van maaltijden en spijzen in centrale keukens, voor rekening van derden, zoals voor : - luchtvaartmaatschappijen - kantines, bedrijfsrestaurants, enz. Sinds 16 juli 2015 |
| ||
Geen gegevens opgenomen in KBO. |
(1)De contactgegevens werden gescheiden van de adresgegevens. Hierdoor is het mogelijk dat de begindatum van het contactgegeven niet juist is. Meer info over de correctie vindt u hier.
(2)Activiteiten worden in de KBO ingeschreven met behulp van NACE-BEL-codes (Belgische nomenclatuur van activiteiten). Er bestaan verschillende versies van deze codes. Activiteiten met een NACE-BEL-code (versie 2003) werden op 31/12/2007 stopgezet en automatisch omgezet naar NACE-BEL-codes (versie 2008) met als begindatum 01/01/2008. Een nieuwe versie (versie 2025) wordt van kracht op 01/01/2025. In de loop van het eerste semester van het jaar zullen alle activiteiten met een NACE-BEL-code (versie 2008) geleidelijk worden stopgezet vanaf 31/12/2024 en automatisch worden omgezet naar NACE-BEL-codes (versie 2025) met als startdatum 01/01/2025. Tot aan deze omschakeling worden de activiteiten nog ingeschreven met de NACE-BEL 2008 codes.