shadow

Vestigingseenheidsgegevens

Algemeen

Ondernemingsnummer:0633.913.509
Status van de entiteit:Actief
Nummer van de vestigingseenheid:2.247.674.595
Status van de vestigingseenheid:Actief
Begindatum:16 juli 2015
Naam van de vestigingseenheid: Atelier Nicolas Nuyens
Naam in het Nederlands, sinds 16 juli 2015
Adres van de vestigingseenheid:
Deken Adamsstraat   41
2300   Turnhout
Sinds 16 juli 2015
Telefoonnummer:
0496/12 86 57 Sinds 16 juli 2015(1)
Faxnummer:Geen gegevens opgenomen in KBO.
E-mail:
info@gastronomienicolas.beSinds 16 juli 2015(1)
Webadres:Geen gegevens opgenomen in KBO.
 
 

Toelatingen

Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)?  Klik hier
 
 

Activiteiten Nacebel-code versie 2008(2)

Hoofdactiviteit: 10.12002 - Bereiding van vers vlees van gevogelte
Sinds 16 juli 2015
Hoofdactiviteit: 10.13002 - Vervaardiging van producten op basis van vlees (charcuteriewaren) : worst, salami, witte pens, bloedworst, andouillettes, cervelaatworst, patés, galantines, rillette, gekookte ham, enz.
Sinds 16 juli 2015
Hoofdactiviteit: 10.20001 - Conservering , koelen of diepvriezen van vis en schaal- en weekdieren : drogen, roken, zouten, pekelen, inblikken, enz.
Sinds 16 juli 2015
Hoofdactiviteit: 10.20002 - Vervaardiging van producten op basis van vis en van schaal- en weekdieren : productie van gekookte vis, visfillets, kuit en hom, kaviaar, kaviaarsurrogaten, enz.
Sinds 16 juli 2015
Hoofdactiviteit: 10.85001 - Productie van vers bereide maaltijden die vlees bevatten
Sinds 16 juli 2015
Hoofdactiviteit: 10.85011 - Productie van diepgevroren bereide maaltijden die vlees bevatten
Sinds 16 juli 2015
Hoofdactiviteit: 10.85021 - Productie van vers bereide maaltijden die vis bevatten
Sinds 16 juli 2015
Hoofdactiviteit: 56.101 - Eetgelegenheden met volledige bediening
Sinds 16 juli 2015
Hoofdactiviteit: 56.10101 - Restaurant van het traditionele type
Sinds 16 juli 2015
Hoofdactiviteit: 56.10103 - Restaurants gespecialiseerd in de organisatie van gastronomische weekends, exotische eethuizen, enz.
Sinds 16 juli 2015
Hoofdactiviteit: 56.10105 - Café-restaurants (tavernen)
Sinds 16 juli 2015
Hoofdactiviteit: 56.210 - Catering
Sinds 16 juli 2015
Hoofdactiviteit: 56.21001 - Klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels
Sinds 16 juli 2015
Hoofdactiviteit: 56.21002 - Organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz.
Sinds 16 juli 2015
Hoofdactiviteit: 56.290 - Overige eetgelegenheden
Sinds 16 juli 2015
Hoofdactiviteit: 56.29001 - Bereiden van maaltijden en spijzen in centrale keukens, voor rekening van derden, zoals voor : - luchtvaartmaatschappijen - kantines, bedrijfsrestaurants, enz.
Sinds 16 juli 2015
 
 
Geen gegevens opgenomen in KBO.

(1)De contactgegevens werden gescheiden van de adresgegevens. Hierdoor is het mogelijk dat de begindatum van het contactgegeven niet juist is. Meer info over de correctie vindt u hier.

(2)Op 1/1/2008 is de EG-classificatie van de Nacebelcodes gewijzigd. Public search toont zowel de bestaande activiteiten volgens de oude Nacebelcode 2003, geldig tot 31/12/2007, als de nieuwe code (en omschrijving) 2008, geldig vanaf 1/1/2008. Het betreft dus een louter administratieve conversie en geen wijziging van de activiteiten van de entiteit of de vestigingseenheid.