shadow

Vestigingseenheidsgegevens

Algemeen

Ondernemingsnummer:0645.730.285
Status van de entiteit:Actief
Nummer van de vestigingseenheid:2.249.223.825
Status van de vestigingseenheid:Actief
Begindatum:8 januari 2016
Naam van de vestigingseenheid: L'Aperi Vino Osteria
Naam in het Nederlands, sinds 1 januari 2023
Adres van de vestigingseenheid:
Zuivelmarkt   22
3500   Hasselt
Sinds 8 januari 2016
Telefoonnummer:Geen gegevens opgenomen in KBO.
Faxnummer:Geen gegevens opgenomen in KBO.
E-mail:Geen gegevens opgenomen in KBO.
Webadres:Geen gegevens opgenomen in KBO.
 
 

Toelatingen

Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)?  Klik hier
 
 

Activiteiten Nacebel-code versie 2008(1)

Hoofdactiviteit: 47.21011 - Kleinhandel in fruit- en groentenconserven
Sinds 8 januari 2016
Hoofdactiviteit: 47.230 - Detailhandel in vis en schaal- en weekdieren in gespecialiseerde winkels
Sinds 8 januari 2016
Hoofdactiviteit: 47.251 - Detailhandel in wijnen en geestrijke dranken in gespecialiseerde winkels
Sinds 8 januari 2016
Hoofdactiviteit: 47.252 - Detailhandel in dranken in gespecialiseerde winkels, algemeen assortiment
Sinds 8 januari 2016
Hoofdactiviteit: 47.291 - Detailhandel in zuivelproducten en eieren in gespecialiseerde winkels
Sinds 8 januari 2016
Hoofdactiviteit: 47.29901 - Kleinhandel in koffie
Sinds 8 januari 2016
Hoofdactiviteit: 47.29902 - Kleinhandel in kruiderijen en specerijen
Sinds 8 januari 2016
Hoofdactiviteit: 47.29903 - Overige kleinhandel in voedings- en genotmiddelen in gespecialiseerde winkels, n.e.g.
Sinds 8 januari 2016
Hoofdactiviteit: 56.10101 - Restaurant van het traditionele type
Sinds 8 januari 2016
Hoofdactiviteit: 56.10102 - Verkoop van maaltijden aan boord van schepen en restauratiewagens
Sinds 8 januari 2016
Hoofdactiviteit: 56.10103 - Restaurants gespecialiseerd in de organisatie van gastronomische weekends, exotische eethuizen, enz.
Sinds 8 januari 2016
Hoofdactiviteit: 56.10104 - Restaurants met een beperkt aantal kamers (max.5) ten behoeve van de eigen cliënteel
Sinds 8 januari 2016
Hoofdactiviteit: 56.210 - Catering
Sinds 8 januari 2016
Hoofdactiviteit: 56.21001 - Klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels
Sinds 8 januari 2016
Hoofdactiviteit: 56.21002 - Organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz.
Sinds 8 januari 2016
Hoofdactiviteit: 56.290 - Overige eetgelegenheden
Sinds 8 januari 2016
 
 

RSZ-activiteiten Nacebel-code versie 2008(1)

Hoofdactiviteit: 56.101 - Eetgelegenheden met volledige bediening
Sinds 22 maart 2016
 
 
Geen gegevens opgenomen in KBO.

(1)Op 1/1/2008 is de EG-classificatie van de Nacebelcodes gewijzigd. Public search toont zowel de bestaande activiteiten volgens de oude Nacebelcode 2003, geldig tot 31/12/2007, als de nieuwe code (en omschrijving) 2008, geldig vanaf 1/1/2008. Het betreft dus een louter administratieve conversie en geen wijziging van de activiteiten van de entiteit of de vestigingseenheid.