shadow

Vestigingseenheidsgegevens

Algemeen

Ondernemingsnummer:0646.975.053
Status van de entiteit:Actief
Nummer van de vestigingseenheid:2.249.991.907
Status van de vestigingseenheid:Actief
Begindatum:26 januari 2016
Naam van de vestigingseenheid: QUALITY GOURMET CONCEPTS
Naam in het Engels, sinds 26 januari 2016
Adres van de vestigingseenheid:
Reppelsebaan   53
3294   Diest
Sinds 1 juni 2016
Telefoonnummer:Geen gegevens opgenomen in KBO.
Faxnummer:Geen gegevens opgenomen in KBO.
E-mail:
marcrosiers@skynet.beSinds 1 juni 2016(1)
Webadres:Geen gegevens opgenomen in KBO.
 
 

Toelatingen

Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)?  Klik hier
 
 

Activiteiten Nacebel-code versie 2008(2)

Hoofdactiviteit: 01.471 - Kippenkwekerijen
Sinds 26 januari 2016
Hoofdactiviteit: 10.840 - Vervaardiging van specerijen, sauzen en kruiderijen
Sinds 26 januari 2016
Hoofdactiviteit: 46.170 - Handelsbemiddeling in voedings- en genotmiddelen
Sinds 26 januari 2016
Hoofdactiviteit: 46.190 - Handelsbemiddeling in goederen, algemeen assortiment
Sinds 26 januari 2016
 
 

RSZ-activiteiten Nacebel-code versie 2008(2)

Hoofdactiviteit: 10.840 - Vervaardiging van specerijen, sauzen en kruiderijen
Sinds 1 maart 2017
 
 
Geen gegevens opgenomen in KBO.

(1)De contactgegevens werden gescheiden van de adresgegevens. Hierdoor is het mogelijk dat de begindatum van het contactgegeven niet juist is. Meer info over de correctie vindt u hier.

(2)Op 1/1/2008 is de EG-classificatie van de Nacebelcodes gewijzigd. Public search toont zowel de bestaande activiteiten volgens de oude Nacebelcode 2003, geldig tot 31/12/2007, als de nieuwe code (en omschrijving) 2008, geldig vanaf 1/1/2008. Het betreft dus een louter administratieve conversie en geen wijziging van de activiteiten van de entiteit of de vestigingseenheid.