Vestigingseenheidsgegevens
Algemeen | |||||
Ondernemingsnummer: | 0672.574.046 | ||||
Status van de entiteit: | Actief | ||||
Nummer van de vestigingseenheid: | 2.262.573.795 | ||||
Status van de vestigingseenheid: | Actief | ||||
Begindatum: | 1 april 2017 | ||||
Naam van de vestigingseenheid: |
Les Gourmandises Naam in het Frans, sinds 1 april 2017 | ||||
Adres van de vestigingseenheid: |
La Croix,Châtillon 2
6747 Saint-Léger (Lux.) Sinds 1 april 2017 | ||||
Telefoonnummer: |
| ||||
Faxnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||||
E-mail: |
| ||||
Webadres: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||||
| |||||
Toelatingen | |||||
Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)? Klik hier | |||||
| |||||
Activiteiten Nacebel-code versie 2008(2) | |||||
Hoofdactiviteit: 10.712 - Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk Sinds 1 april 2017 | |||||
Hoofdactiviteit: 10.720 - Vervaardiging van beschuit en biscuit en van ander houdbaar banketbakkerswerk Sinds 1 april 2017 | |||||
Hoofdactiviteit: 47.111 - Detailhandel in niet-gespecialiseerde winkels in diepvriesproducten Sinds 1 april 2017 | |||||
Hoofdactiviteit: 47.241 - Detailhandel in brood en banketbakkerswerk in gespecialiseerde winkels (koude bakkers) Sinds 1 april 2017 | |||||
Hoofdactiviteit: 47.242 - Detailhandel in chocolade en suikerwerk in gespecialiseerde winkels Sinds 1 april 2017 | |||||
Hoofdactiviteit: 56.102 - Eetgelegenheden met beperkte bediening Sinds 1 april 2017 | |||||
Hoofdactiviteit: 56.10201 - Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken : snelbuffetten (snackbars, sandwichbars, enz) Sinds 1 april 2017 | |||||
Hoofdactiviteit: 56.10203 - Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken : croissanteries, crêperies en warmewafelkramen Sinds 1 april 2017 | |||||
Hoofdactiviteit: 56.10204 - Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken : tearooms, ijssalons, enz. Sinds 1 april 2017 | |||||
| |||||
RSZ-activiteiten Nacebel-code versie 2008(2) | |||||
Hoofdactiviteit: 10.712 - Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk Sinds 1 april 2017 |
| ||
Geen gegevens opgenomen in KBO. |
(1)De contactgegevens werden gescheiden van de adresgegevens. Hierdoor is het mogelijk dat de begindatum van het contactgegeven niet juist is. Meer info over de correctie vindt u hier.
(2)Activiteiten worden in de KBO ingeschreven met behulp van NACE-BEL-codes (Belgische nomenclatuur van activiteiten). Er bestaan verschillende versies van deze codes. Activiteiten met een NACE-BEL-code (versie 2003) werden op 31/12/2007 stopgezet en automatisch omgezet naar NACE-BEL-codes (versie 2008) met als begindatum 01/01/2008. Een nieuwe versie (versie 2025) wordt van kracht op 01/01/2025. In de loop van het eerste semester van het jaar zullen alle activiteiten met een NACE-BEL-code (versie 2008) geleidelijk worden stopgezet vanaf 31/12/2024 en automatisch worden omgezet naar NACE-BEL-codes (versie 2025) met als startdatum 01/01/2025. Tot aan deze omschakeling worden de activiteiten nog ingeschreven met de NACE-BEL 2008 codes.