shadow

Vestigingseenheidsgegevens

Algemeen

Ondernemingsnummer:0686.562.139
Status van de entiteit:Actief
Nummer van de vestigingseenheid:2.272.505.904
Status van de vestigingseenheid:Actief
Begindatum:1 januari 2018
Naam van de vestigingseenheid: TM FOOD & Co
Naam in het Frans, sinds 1 januari 2018
Adres van de vestigingseenheid:
Rue du Moulin   10
7800   Ath
Sinds 1 januari 2018
Telefoonnummer:Geen gegevens opgenomen in KBO.
Faxnummer:Geen gegevens opgenomen in KBO.
E-mail:Geen gegevens opgenomen in KBO.
Webadres:Geen gegevens opgenomen in KBO.
 
 

Toelatingen

Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)?  Klik hier
 
 

Activiteiten Nacebel-code versie 2008(1)

Hoofdactiviteit: 10.11004 - Smelten en raffineren van reuzel en van andere dierlijke vetten, geschikt voor consumptie
Sinds 1 januari 2018
Hoofdactiviteit: 10.11005 - Verwerking van slachtafvallen en krengen; productie van vleesmeel en -poeder en van beendermeel.
Sinds 1 januari 2018
Hoofdactiviteit: 10.11006 - Bewerking van natuurlijke darmen
Sinds 1 januari 2018
Hoofdactiviteit: 10.120 - Verwerking en conservering van gevogelte
Sinds 1 januari 2018
Hoofdactiviteit: 10.12002 - Bereiding van vers vlees van gevogelte
Sinds 1 januari 2018
Hoofdactiviteit: 10.12003 - Productie van vers vlees van gevogelte in individuele porties
Sinds 1 januari 2018
Hoofdactiviteit: 10.130 - Vervaardiging van producten van vlees of van vlees van gevogelte
Sinds 1 januari 2018
Hoofdactiviteit: 10.13001 - Productie van gedroogd, gezouten of gerookt vlees
Sinds 1 januari 2018
Hoofdactiviteit: 10.13002 - Vervaardiging van producten op basis van vlees (charcuteriewaren) : worst, salami, witte pens, bloedworst, andouillettes, cervelaatworst, patés, galantines, rillette, gekookte ham, enz.
Sinds 1 januari 2018
Hoofdactiviteit: 10.20002 - Vervaardiging van producten op basis van vis en van schaal- en weekdieren : productie van gekookte vis, visfillets, kuit en hom, kaviaar, kaviaarsurrogaten, enz.
Sinds 1 januari 2018
Hoofdactiviteit: 10.39102 - Conservering van groenten : drogen, inleggen in olie of in azijn, inblikken, enz.
Sinds 1 januari 2018
Hoofdactiviteit: 10.850 - Vervaardiging van bereide maaltijden en schotels
Sinds 1 januari 2018
Hoofdactiviteit: 10.85001 - Productie van vers bereide maaltijden die vlees bevatten
Sinds 1 januari 2018
Hoofdactiviteit: 10.85021 - Productie van vers bereide maaltijden die vis bevatten
Sinds 1 januari 2018
Hoofdactiviteit: 10.89001 - Vervaardiging van bereiden soepen of bouillons
Sinds 1 januari 2018
Hoofdactiviteit: 47.22101 - Kleinhandel in vlees en vleeswaren die gedreven wordt door de slagers/beenhouwers
Sinds 1 januari 2018
Hoofdactiviteit: 47.222 - Detailhandel in vlees van wild en van gevogelte in gespecialiseerde winkels
Sinds 1 januari 2018
Hoofdactiviteit: 47.512 - Detailhandel in huishoudtextiel en beddengoed in gespecialiseerde winkels
Sinds 1 januari 2018
Hoofdactiviteit: 47.593 - Detailhandel in glas-, porselein- en aardewerk en in niet-elektrische huishoudelijke artikelen in gespecialiseerde winkels
Sinds 1 januari 2018
Hoofdactiviteit: 47.59301 - Detailhandel in niet-elektrische huishoudapparaten, messenmakerswerk, vaatwerk, aardewerk, porselein en glaswerk
Sinds 1 januari 2018
Hoofdactiviteit: 56.101 - Eetgelegenheden met volledige bediening
Sinds 1 januari 2018
Hoofdactiviteit: 56.10101 - Restaurant van het traditionele type
Sinds 1 januari 2018
Hoofdactiviteit: 56.10201 - Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken : snelbuffetten (snackbars, sandwichbars, enz)
Sinds 1 januari 2018
Hoofdactiviteit: 56.10204 - Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken : tearooms, ijssalons, enz.
Sinds 1 januari 2018
Hoofdactiviteit: 56.210 - Catering
Sinds 1 januari 2018
Hoofdactiviteit: 56.21001 - Klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels
Sinds 1 januari 2018
Hoofdactiviteit: 56.21002 - Organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz.
Sinds 1 januari 2018
Hoofdactiviteit: 56.290 - Overige eetgelegenheden
Sinds 1 januari 2018
Hoofdactiviteit: 56.29001 - Bereiden van maaltijden en spijzen in centrale keukens, voor rekening van derden, zoals voor : - luchtvaartmaatschappijen - kantines, bedrijfsrestaurants, enz.
Sinds 1 januari 2018
 
 

RSZ-activiteiten Nacebel-code versie 2008(1)

Hoofdactiviteit: 47.221 - Detailhandel in vlees en vleesproducten in gespecialiseerde winkels, m.u.v. vlees van wild en van gevogelte
Sinds 1 januari 2018
 
 
Geen gegevens opgenomen in KBO.

(1)Op 1/1/2008 is de EG-classificatie van de Nacebelcodes gewijzigd. Public search toont zowel de bestaande activiteiten volgens de oude Nacebelcode 2003, geldig tot 31/12/2007, als de nieuwe code (en omschrijving) 2008, geldig vanaf 1/1/2008. Het betreft dus een louter administratieve conversie en geen wijziging van de activiteiten van de entiteit of de vestigingseenheid.