Vestigingseenheidsgegevens
Algemeen | |||
Ondernemingsnummer: | 0686.562.139 | ||
Status van de entiteit: | Actief | ||
Nummer van de vestigingseenheid: | 2.272.505.904 | ||
Status van de vestigingseenheid: | Actief | ||
Begindatum: | 1 januari 2018 | ||
Naam van de vestigingseenheid: |
TM FOOD & Co Naam in het Frans, sinds 1 januari 2018 | ||
Adres van de vestigingseenheid: |
Rue du Moulin 10
7800 Ath Sinds 1 januari 2018 | ||
Telefoonnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
Faxnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
E-mail: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
Webadres: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
| |||
Toelatingen | |||
Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)? Klik hier | |||
| |||
Activiteiten Nacebel-code versie 2008(1) | |||
Hoofdactiviteit: 10.11004 - Smelten en raffineren van reuzel en van andere dierlijke vetten, geschikt voor consumptie Sinds 1 januari 2018 | |||
Hoofdactiviteit: 10.11005 - Verwerking van slachtafvallen en krengen; productie van vleesmeel en -poeder en van beendermeel. Sinds 1 januari 2018 | |||
Hoofdactiviteit: 10.11006 - Bewerking van natuurlijke darmen Sinds 1 januari 2018 | |||
Hoofdactiviteit: 10.120 - Verwerking en conservering van gevogelte Sinds 1 januari 2018 | |||
Hoofdactiviteit: 10.12002 - Bereiding van vers vlees van gevogelte Sinds 1 januari 2018 | |||
Hoofdactiviteit: 10.12003 - Productie van vers vlees van gevogelte in individuele porties Sinds 1 januari 2018 | |||
Hoofdactiviteit: 10.130 - Vervaardiging van producten van vlees of van vlees van gevogelte Sinds 1 januari 2018 | |||
Hoofdactiviteit: 10.13001 - Productie van gedroogd, gezouten of gerookt vlees Sinds 1 januari 2018 | |||
Hoofdactiviteit: 10.13002 - Vervaardiging van producten op basis van vlees (charcuteriewaren) : worst, salami, witte pens, bloedworst, andouillettes, cervelaatworst, patés, galantines, rillette, gekookte ham, enz. Sinds 1 januari 2018 | |||
Hoofdactiviteit: 10.20002 - Vervaardiging van producten op basis van vis en van schaal- en weekdieren : productie van gekookte vis, visfillets, kuit en hom, kaviaar, kaviaarsurrogaten, enz. Sinds 1 januari 2018 | |||
Hoofdactiviteit: 10.39102 - Conservering van groenten : drogen, inleggen in olie of in azijn, inblikken, enz. Sinds 1 januari 2018 | |||
Hoofdactiviteit: 10.850 - Vervaardiging van bereide maaltijden en schotels Sinds 1 januari 2018 | |||
Hoofdactiviteit: 10.85001 - Productie van vers bereide maaltijden die vlees bevatten Sinds 1 januari 2018 | |||
Hoofdactiviteit: 10.85021 - Productie van vers bereide maaltijden die vis bevatten Sinds 1 januari 2018 | |||
Hoofdactiviteit: 10.89001 - Vervaardiging van bereiden soepen of bouillons Sinds 1 januari 2018 | |||
Hoofdactiviteit: 47.22101 - Kleinhandel in vlees en vleeswaren die gedreven wordt door de slagers/beenhouwers Sinds 1 januari 2018 | |||
Hoofdactiviteit: 47.222 - Detailhandel in vlees van wild en van gevogelte in gespecialiseerde winkels Sinds 1 januari 2018 | |||
Hoofdactiviteit: 47.512 - Detailhandel in huishoudtextiel en beddengoed in gespecialiseerde winkels Sinds 1 januari 2018 | |||
Hoofdactiviteit: 47.593 - Detailhandel in glas-, porselein- en aardewerk en in niet-elektrische huishoudelijke artikelen in gespecialiseerde winkels Sinds 1 januari 2018 | |||
Hoofdactiviteit: 47.59301 - Detailhandel in niet-elektrische huishoudapparaten, messenmakerswerk, vaatwerk, aardewerk, porselein en glaswerk Sinds 1 januari 2018 | |||
Hoofdactiviteit: 56.101 - Eetgelegenheden met volledige bediening Sinds 1 januari 2018 | |||
Hoofdactiviteit: 56.10101 - Restaurant van het traditionele type Sinds 1 januari 2018 | |||
Hoofdactiviteit: 56.10201 - Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken : snelbuffetten (snackbars, sandwichbars, enz) Sinds 1 januari 2018 | |||
Hoofdactiviteit: 56.10204 - Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken : tearooms, ijssalons, enz. Sinds 1 januari 2018 | |||
Hoofdactiviteit: 56.210 - Catering Sinds 1 januari 2018 | |||
Hoofdactiviteit: 56.21001 - Klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels Sinds 1 januari 2018 | |||
Hoofdactiviteit: 56.21002 - Organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz. Sinds 1 januari 2018 | |||
Hoofdactiviteit: 56.290 - Overige eetgelegenheden Sinds 1 januari 2018 | |||
Hoofdactiviteit: 56.29001 - Bereiden van maaltijden en spijzen in centrale keukens, voor rekening van derden, zoals voor : - luchtvaartmaatschappijen - kantines, bedrijfsrestaurants, enz. Sinds 1 januari 2018 | |||
| |||
RSZ-activiteiten Nacebel-code versie 2008(1) | |||
Hoofdactiviteit: 47.221 - Detailhandel in vlees en vleesproducten in gespecialiseerde winkels, m.u.v. vlees van wild en van gevogelte Sinds 1 januari 2018 |
| ||
Geen gegevens opgenomen in KBO. |
(1)Op 1/1/2008 is de EG-classificatie van de Nacebelcodes gewijzigd. Public search toont zowel de bestaande activiteiten volgens de oude Nacebelcode 2003, geldig tot 31/12/2007, als de nieuwe code (en omschrijving) 2008, geldig vanaf 1/1/2008. Het betreft dus een louter administratieve conversie en geen wijziging van de activiteiten van de entiteit of de vestigingseenheid.