Vestigingseenheidsgegevens
Algemeen | |||
Ondernemingsnummer: | 0699.577.658 | ||
Status van de entiteit: | Actief | ||
Nummer van de vestigingseenheid: | 2.277.706.884 | ||
Status van de vestigingseenheid: | Actief | ||
Begindatum: | 3 juli 2018 | ||
Naam van de vestigingseenheid: |
The Pastry Y 'art Naam in het Engels, sinds 3 juli 2018 | ||
Adres van de vestigingseenheid: |
Sint-Salvatorskerkhof 18
8000 Brugge Sinds 19 maart 2019 Doorgehaald adres sinds 11 september 2020(1) | ||
Telefoonnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
Faxnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
E-mail: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
Webadres: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
| |||
Toelatingen | |||
Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)? Klik hier | |||
| |||
Activiteiten Nacebel-code versie 2008(2) | |||
Hoofdactiviteit: 10.71101 - Industriële vervaardiging van bakkerijproducten hoofdzakelijk bestemd voor levering aan de detailhandel, horecabedrijven, enz.: brood, gebakjes, taarten en ander vers of diepgevroren banketbakkerswerk Sinds 3 juli 2018 | |||
Hoofdactiviteit: 10.71102 - Vervaardiging van bakkerijproducten in de vorm van deeg Sinds 3 juli 2018 | |||
Hoofdactiviteit: 10.712 - Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk Sinds 3 juli 2018 | |||
Hoofdactiviteit: 10.72001 - Vervaardiging van beschuit, koekjes, peperkoek, enz. Sinds 3 juli 2018 | |||
Hoofdactiviteit: 10.72002 - Vervaardiging van ander houdbaar banketbakkerswerk, exclusief diepvriesproducten Sinds 3 juli 2018 | |||
Hoofdactiviteit: 10.72003 - Vervaardiging van versnaperingen, zoet dan wel gezouten Sinds 3 juli 2018 | |||
Hoofdactiviteit: 10.810 - Vervaardiging van suiker Sinds 3 juli 2018 | |||
Hoofdactiviteit: 10.81001 - Productie van riet-, biet-, ahorn, palmsuiker, enz., en van stroop van deze suikers Sinds 3 juli 2018 | |||
Hoofdactiviteit: 10.82002 - Vervaardiging van chocolade en chocoladeproducten. Sinds 3 juli 2018 | |||
Hoofdactiviteit: 10.82004 - Konfijten van vruchten Sinds 3 juli 2018 | |||
Hoofdactiviteit: 47.241 - Detailhandel in brood en banketbakkerswerk in gespecialiseerde winkels (koude bakkers) Sinds 3 juli 2018 | |||
Hoofdactiviteit: 47.242 - Detailhandel in chocolade en suikerwerk in gespecialiseerde winkels Sinds 3 juli 2018 | |||
Hoofdactiviteit: 47.25201 - Kleinhandel in alcoholische en andere dranken, inclusief de thuisbezorging daarvan Sinds 3 juli 2018 | |||
Hoofdactiviteit: 47.29903 - Overige kleinhandel in voedings- en genotmiddelen in gespecialiseerde winkels, n.e.g. Sinds 3 juli 2018 |
| ||
Geen gegevens opgenomen in KBO. |
(1)De doorhaling van een adres geeft aan dat de entiteit, de vestigingseenheid of het bijkantoor zich niet meer bevindt op het ingeschreven adres.
(2)Activiteiten worden in de KBO ingeschreven met behulp van NACE-BEL-codes (Belgische nomenclatuur van activiteiten). Er bestaan verschillende versies van deze codes. Activiteiten met een NACE-BEL-code (versie 2003) werden op 31/12/2007 stopgezet en automatisch omgezet naar NACE-BEL-codes (versie 2008) met als begindatum 01/01/2008. Een nieuwe versie (versie 2025) wordt van kracht op 01/01/2025. In de loop van het eerste semester van het jaar zullen alle activiteiten met een NACE-BEL-code (versie 2008) geleidelijk worden stopgezet vanaf 31/12/2024 en automatisch worden omgezet naar NACE-BEL-codes (versie 2025) met als startdatum 01/01/2025. Tot aan deze omschakeling worden de activiteiten nog ingeschreven met de NACE-BEL 2008 codes.