Vestigingseenheidsgegevens
Algemeen | |||
Ondernemingsnummer: | 0737.883.750 | ||
Status van de entiteit: | Actief | ||
Nummer van de vestigingseenheid: | 2.296.020.781 | ||
Status van de vestigingseenheid: | Actief | ||
Begindatum: | 20 november 2019 | ||
Naam van de vestigingseenheid: |
Quai n°4 Naam in het Frans, sinds 20 november 2019 | ||
Adres van de vestigingseenheid: |
Quai St-Jacques 4
7800 Ath Sinds 20 november 2019 | ||
Telefoonnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
Faxnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
E-mail: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
Webadres: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
| |||
Toelatingen | |||
Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)? Klik hier | |||
| |||
Activiteiten Nacebel-code versie 2008(1) | |||
Hoofdactiviteit: 47.21011 - Kleinhandel in fruit- en groentenconserven Sinds 20 november 2019 | |||
Hoofdactiviteit: 47.230 - Detailhandel in vis en schaal- en weekdieren in gespecialiseerde winkels Sinds 20 november 2019 | |||
Hoofdactiviteit: 47.291 - Detailhandel in zuivelproducten en eieren in gespecialiseerde winkels Sinds 20 november 2019 | |||
Hoofdactiviteit: 47.29902 - Kleinhandel in kruiderijen en specerijen Sinds 20 november 2019 | |||
Hoofdactiviteit: 47.29903 - Overige kleinhandel in voedings- en genotmiddelen in gespecialiseerde winkels, n.e.g. Sinds 20 november 2019 | |||
Hoofdactiviteit: 56.10101 - Restaurant van het traditionele type Sinds 20 november 2019 | |||
Hoofdactiviteit: 56.10102 - Verkoop van maaltijden aan boord van schepen en restauratiewagens Sinds 20 november 2019 | |||
Hoofdactiviteit: 56.10103 - Restaurants gespecialiseerd in de organisatie van gastronomische weekends, exotische eethuizen, enz. Sinds 20 november 2019 | |||
Hoofdactiviteit: 56.10104 - Restaurants met een beperkt aantal kamers (max.5) ten behoeve van de eigen cliënteel Sinds 20 november 2019 | |||
Hoofdactiviteit: 56.210 - Catering Sinds 20 november 2019 | |||
Hoofdactiviteit: 56.21001 - Klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels Sinds 20 november 2019 | |||
Hoofdactiviteit: 56.21002 - Organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz. Sinds 20 november 2019 | |||
Hoofdactiviteit: 56.290 - Overige eetgelegenheden Sinds 20 november 2019 | |||
| |||
RSZ-activiteiten Nacebel-code versie 2008(1) | |||
Hoofdactiviteit: 56.101 - Eetgelegenheden met volledige bediening Sinds 12 juni 2020 |
| ||
Geen gegevens opgenomen in KBO. |
(1)Op 1/1/2008 is de EG-classificatie van de Nacebelcodes gewijzigd. Public search toont zowel de bestaande activiteiten volgens de oude Nacebelcode 2003, geldig tot 31/12/2007, als de nieuwe code (en omschrijving) 2008, geldig vanaf 1/1/2008. Het betreft dus een louter administratieve conversie en geen wijziging van de activiteiten van de entiteit of de vestigingseenheid.