Vestigingseenheidsgegevens
Algemeen | |||
Ondernemingsnummer: | 0742.766.909 | ||
Status van de entiteit: | Actief | ||
Nummer van de vestigingseenheid: | 2.298.466.369 | ||
Status van de vestigingseenheid: | Actief | ||
Begindatum: | 28 januari 2020 | ||
Naam van de vestigingseenheid: |
Het Bakgevoel Naam in het Nederlands, sinds 28 januari 2020 | ||
Adres van de vestigingseenheid: |
Vlootgracht 35
3620 Lanaken Sinds 23 juni 2022 | ||
Telefoonnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
Faxnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
E-mail: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
Webadres: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
| |||
Toelatingen | |||
Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)? Klik hier | |||
| |||
Activiteiten Nacebel-code versie 2008(1) | |||
Hoofdactiviteit: 10.61003 - Vervaardiging van bereide meelmengsels voor brood, cake, biscuits, pannekoeken, enz. Sinds 28 januari 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 10.71102 - Vervaardiging van bakkerijproducten in de vorm van deeg Sinds 28 januari 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 10.712 - Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk Sinds 28 januari 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 10.71201 - Ambachtelijke vervaardiging van brood, broodjes, verse cakes, taarten en ander vers banketbakkerswerk door warme bakkers Sinds 28 januari 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 10.720 - Vervaardiging van beschuit en biscuit en van ander houdbaar banketbakkerswerk Sinds 28 januari 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 10.72001 - Vervaardiging van beschuit, koekjes, peperkoek, enz. Sinds 28 januari 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 10.72002 - Vervaardiging van ander houdbaar banketbakkerswerk, exclusief diepvriesproducten Sinds 28 januari 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 10.820 - Vervaardiging van cacao, chocolade en suikerwerk Sinds 28 januari 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 10.830 - Verwerking van thee en koffie Sinds 28 januari 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 10.850 - Vervaardiging van bereide maaltijden en schotels Sinds 28 januari 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 10.890 - Vervaardiging van andere voedingsmiddelen, n.e.g. Sinds 28 januari 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 13.300 - Textielveredeling Sinds 28 januari 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 47.191 - Detailhandel in niet-gespecialiseerde winkels waarbij voedings- en genotmiddelen niet overheersen (verkoopoppervlakte < 2500 m²) Sinds 28 januari 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 47.241 - Detailhandel in brood en banketbakkerswerk in gespecialiseerde winkels (koude bakkers) Sinds 28 januari 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 47.242 - Detailhandel in chocolade en suikerwerk in gespecialiseerde winkels Sinds 28 januari 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 47.511 - Detailhandel in kledingstoffen in gespecialiseerde winkels Sinds 28 januari 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 47.716 - Detailhandel in dames-, heren-, baby- en kinderboven- en onderkleding en kledingaccessoires in gespecialiseerde winkels (algemeen assortiment) Sinds 28 januari 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 47.810 - Markt- en straathandel in voedings- en genotmiddelen Sinds 28 januari 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 47.91003 - Detailhandel in allerlei producten via het internet (e-commerce) Sinds 28 januari 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 56.101 - Eetgelegenheden met volledige bediening Sinds 28 januari 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 56.102 - Eetgelegenheden met beperkte bediening Sinds 28 januari 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 56.210 - Catering Sinds 28 januari 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 56.309 - Andere drinkgelegenheden Sinds 28 januari 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 85.599 - Overige vormen van onderwijs Sinds 28 januari 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 96.022 - Schoonheidsverzorging Sinds 28 januari 2020 |
| ||
Geen gegevens opgenomen in KBO. |
(1)Op 1/1/2008 is de EG-classificatie van de Nacebelcodes gewijzigd. Public search toont zowel de bestaande activiteiten volgens de oude Nacebelcode 2003, geldig tot 31/12/2007, als de nieuwe code (en omschrijving) 2008, geldig vanaf 1/1/2008. Het betreft dus een louter administratieve conversie en geen wijziging van de activiteiten van de entiteit of de vestigingseenheid.