Vestigingseenheidsgegevens
Algemeen | |||||
Ondernemingsnummer: | 0762.924.596 | ||||
Status van de entiteit: | Actief | ||||
Nummer van de vestigingseenheid: | 2.313.473.259 | ||||
Status van de vestigingseenheid: | Actief | ||||
Begindatum: | 4 februari 2021 | ||||
Naam van de vestigingseenheid: |
LES DELICES DU PETIT POUCET Naam in het Frans, sinds 4 februari 2021 | ||||
Adres van de vestigingseenheid: |
Place Saint-Victor, Peti. 1
5660 Couvin Sinds 4 februari 2021 | ||||
Telefoonnummer: |
| ||||
Faxnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||||
E-mail: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||||
Webadres: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||||
| |||||
Toelatingen | |||||
Geen gegevens opgenomen in KBO. | |||||
Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)? Klik hier | |||||
| |||||
Activiteiten Nacebel-code versie 2025(1) | |||||
Hoofdactiviteit: 10.71102
- Vervaardiging van bakkerijproducten in de vorm van deeg Sinds 1 januari 2025 | |||||
Hoofdactiviteit: 10.82002
- Vervaardiging van chocolade en chocoladeproducten Sinds 1 januari 2025 | |||||
Hoofdactiviteit: 10.711
- Industriële vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk Sinds 1 januari 2025 | |||||
Hoofdactiviteit: 10.82004
- Konfijten van vruchten Sinds 1 januari 2025 | |||||
Hoofdactiviteit: 10.890
- Vervaardiging van andere voedingsmiddelen, neg Sinds 1 januari 2025 | |||||
Hoofdactiviteit: 10.712
- Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk Sinds 1 januari 2025 | |||||
Hoofdactiviteit: 47.241
- Detailhandel in brood en banketbakkerswerk (koude bakkers) Sinds 1 januari 2025 | |||||
Hoofdactiviteit: 10.520
- Vervaardiging van roomijs en ander consumptie-ijs Sinds 1 januari 2025 | |||||
Hoofdactiviteit: 47.242
- Detailhandel in chocolade en suikerwerk Sinds 1 januari 2025 | |||||
Hoofdactiviteit: 10.71201
- Ambachtelijke vervaardiging van brood, broodjes, verse cakes, taarten en ander vers banketbakkerswerk door warme bakkers Sinds 1 januari 2025 | |||||
| |||||
RSZ-activiteiten Nacebel-code versie 2025(1) | |||||
Hoofdactiviteit: 10.712
- Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk Sinds 1 januari 2025 | |||||
Toon de activiteiten NACE-BEL-codes versie 2008. |
|
(1)Activiteiten worden in de KBO ingeschreven met behulp van NACE-BEL-codes (Belgische nomenclatuur van activiteiten). Na een conversie van activiteiten met een NACE-BEL-code (versie 2008) naar NACE-BEL-codes (versie 2025) is de begindatum van activiteiten (versie 2025) 01/01/2025. Het betreft dus een louter administratieve conversie en geen wijziging van de activiteiten. De activiteiten van 2008 kunnen worden bekeken door op de link te klikken: "Toon de activiteiten NACE-BEL-code versie 2008".
(2)Activiteiten worden in de KBO ingeschreven met behulp van NACE-BEL-codes (Belgische nomenclatuur van activiteiten). Na een conversie van activiteiten met een NACE-BEL-code (versie 2003) naar NACE-BEL-codes (versie 2008) is de begindatum van activiteiten (versie 2008) 1/01/2008. Activiteiten met een NACE-BEL-code (versie 2008) werden vervolgens op 31/12/2024 stopgezet en automatisch omgezet naar NACE-BEL-codes (versie 2025). Het betreft dus louter administratieve conversies en geen wijziging van de activiteiten. De activiteiten van 2003 kunnen worden bekeken door op de link te klikken: "Toon de activiteiten NACE-BEL-codes versie 2003".