Vestigingseenheidsgegevens
Algemeen | |||||
Ondernemingsnummer: | 0762.924.596 | ||||
Status van de entiteit: | Actief | ||||
Nummer van de vestigingseenheid: | 2.313.473.259 | ||||
Status van de vestigingseenheid: | Actief | ||||
Begindatum: | 4 februari 2021 | ||||
Naam van de vestigingseenheid: |
LES DELICES DU PETIT POUCET Naam in het Frans, sinds 4 februari 2021 | ||||
Adres van de vestigingseenheid: |
Place Saint-Victor, Peti. 1
5660 Couvin Sinds 4 februari 2021 | ||||
Telefoonnummer: |
| ||||
Faxnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||||
E-mail: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||||
Webadres: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||||
| |||||
Toelatingen | |||||
Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)? Klik hier | |||||
| |||||
Activiteiten Nacebel-code versie 2008(1) | |||||
Hoofdactiviteit: 10.520 - Vervaardiging van consumptie-ijs Sinds 4 februari 2021 | |||||
Hoofdactiviteit: 10.711 - Industriële vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk Sinds 4 februari 2021 | |||||
Hoofdactiviteit: 10.71102 - Vervaardiging van bakkerijproducten in de vorm van deeg Sinds 4 februari 2021 | |||||
Hoofdactiviteit: 10.712 - Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk Sinds 4 februari 2021 | |||||
Hoofdactiviteit: 10.71201 - Ambachtelijke vervaardiging van brood, broodjes, verse cakes, taarten en ander vers banketbakkerswerk door warme bakkers Sinds 4 februari 2021 | |||||
Hoofdactiviteit: 10.82002 - Vervaardiging van chocolade en chocoladeproducten. Sinds 4 februari 2021 | |||||
Hoofdactiviteit: 10.82004 - Konfijten van vruchten Sinds 4 februari 2021 | |||||
Hoofdactiviteit: 10.890 - Vervaardiging van andere voedingsmiddelen, n.e.g. Sinds 4 februari 2021 | |||||
Hoofdactiviteit: 47.24101 - Kleinhandel in brood en banketbakkerswerk Sinds 4 februari 2021 | |||||
Hoofdactiviteit: 47.242 - Detailhandel in chocolade en suikerwerk in gespecialiseerde winkels Sinds 4 februari 2021 | |||||
| |||||
RSZ-activiteiten Nacebel-code versie 2008(1) | |||||
Hoofdactiviteit: 10.712 - Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk Sinds 4 februari 2021 |
| ||
Geen gegevens opgenomen in KBO. |
(1)Op 1/1/2008 is de EG-classificatie van de Nacebelcodes gewijzigd. Public search toont zowel de bestaande activiteiten volgens de oude Nacebelcode 2003, geldig tot 31/12/2007, als de nieuwe code (en omschrijving) 2008, geldig vanaf 1/1/2008. Het betreft dus een louter administratieve conversie en geen wijziging van de activiteiten van de entiteit of de vestigingseenheid.