shadow

Vestigingseenheidsgegevens

Algemeen

Ondernemingsnummer:0808.556.366
Status van de entiteit:Actief
Nummer van de vestigingseenheid:2.175.242.816
Status van de vestigingseenheid:Actief
Begindatum:9 december 2008
Naam van de vestigingseenheid: Slagerij Cornelissen
Naam in het Nederlands, sinds 9 december 2008
Adres van de vestigingseenheid:
Kerkstraat   17
3990   Peer
Sinds 9 december 2008
Telefoonnummer:Geen gegevens opgenomen in KBO.
Faxnummer:Geen gegevens opgenomen in KBO.
E-mail:Geen gegevens opgenomen in KBO.
Webadres:Geen gegevens opgenomen in KBO.
 
 

Toelatingen

Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)?  Klik hier
 
 

Activiteiten Nacebel-code versie 2008(1)

Hoofdactiviteit: 47.112 - Detailhandel in niet-gespecialiseerde winkels waarbij voedings- en genotmiddelen overheersen (verkoopsoppervlakte < 100 m²)
Sinds 9 december 2008
Hoofdactiviteit: 47.221 - Detailhandel in vlees en vleesproducten in gespecialiseerde winkels, m.u.v. vlees van wild en van gevogelte
Sinds 19 februari 2009
Hoofdactiviteit: 47.22101 - Kleinhandel in vlees en vleeswaren die gedreven wordt door de slagers/beenhouwers
Sinds 19 februari 2009
Nevenactiviteit: 46.17001 - Handelsbemiddeling in voedings- en genotmiddelen
Sinds 9 december 2008
Nevenactiviteit: 47.299 - Overige detailhandel in voedingsmiddelen in gespecialiseerde winkels, n.e.g.
Sinds 9 december 2008
 
 

RSZ-activiteiten Nacebel-code versie 2008(1)

Hoofdactiviteit: 47.221 - Detailhandel in vlees en vleesproducten in gespecialiseerde winkels, m.u.v. vlees van wild en van gevogelte
Sinds 1 januari 2009
 
 
Geen gegevens opgenomen in KBO.

(1)Op 1/1/2008 is de EG-classificatie van de Nacebelcodes gewijzigd. Public search toont zowel de bestaande activiteiten volgens de oude Nacebelcode 2003, geldig tot 31/12/2007, als de nieuwe code (en omschrijving) 2008, geldig vanaf 1/1/2008. Het betreft dus een louter administratieve conversie en geen wijziging van de activiteiten van de entiteit of de vestigingseenheid.