shadow

Vestigingseenheidsgegevens

Algemeen

Ondernemingsnummer:0877.688.761
Status van de entiteit:Actief
Nummer van de vestigingseenheid:2.150.967.674
Status van de vestigingseenheid:Actief
Begindatum:1 februari 2006
Naam van de vestigingseenheid: OBM BROOD EN BANKET
Naam in het Nederlands, sinds 1 februari 2006
Adres van de vestigingseenheid:
Stationsstraat   13
8020   Oostkamp
Sinds 1 februari 2006
Telefoonnummer:Geen gegevens opgenomen in KBO.
Faxnummer:Geen gegevens opgenomen in KBO.
E-mail:Geen gegevens opgenomen in KBO.
Webadres:Geen gegevens opgenomen in KBO.
 
 

Toelatingen

Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)?  Klik hier
 
 

Activiteiten Nacebel-code versie 2008(1)

Hoofdactiviteit: 10.320 - Vervaardiging van groente- en fruitsappen
Sinds 3 juni 2019
Hoofdactiviteit: 10.520 - Vervaardiging van consumptie-ijs
Sinds 3 juni 2019
Hoofdactiviteit: 10.711 - Industriële vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk
Sinds 3 juni 2019
Hoofdactiviteit: 10.71101 - Industriële vervaardiging van bakkerijproducten hoofdzakelijk bestemd voor levering aan de detailhandel, horecabedrijven, enz.: brood, gebakjes, taarten en ander vers of diepgevroren banketbakkerswerk
Sinds 3 juni 2019
Hoofdactiviteit: 10.71102 - Vervaardiging van bakkerijproducten in de vorm van deeg
Sinds 3 juni 2019
Hoofdactiviteit: 10.712 - Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk
Sinds 1 januari 2008
Hoofdactiviteit: 10.71201 - Ambachtelijke vervaardiging van brood, broodjes, verse cakes, taarten en ander vers banketbakkerswerk door warme bakkers
Sinds 3 juni 2019
Hoofdactiviteit: 10.720 - Vervaardiging van beschuit en biscuit en van ander houdbaar banketbakkerswerk
Sinds 3 juni 2019
Hoofdactiviteit: 10.72001 - Vervaardiging van beschuit, koekjes, peperkoek, enz.
Sinds 3 juni 2019
Hoofdactiviteit: 10.72002 - Vervaardiging van ander houdbaar banketbakkerswerk, exclusief diepvriesproducten
Sinds 3 juni 2019
Hoofdactiviteit: 10.72003 - Vervaardiging van versnaperingen, zoet dan wel gezouten
Sinds 3 juni 2019
Hoofdactiviteit: 10.810 - Vervaardiging van suiker
Sinds 3 juni 2019
Hoofdactiviteit: 10.820 - Vervaardiging van cacao, chocolade en suikerwerk
Sinds 1 januari 2008
Hoofdactiviteit: 10.82001 - Vervaardiging van cacao, -boter, -vet en -olie
Sinds 3 juni 2019
Hoofdactiviteit: 10.82002 - Vervaardiging van chocolade en chocoladeproducten.
Sinds 3 juni 2019
Hoofdactiviteit: 47.241 - Detailhandel in brood en banketbakkerswerk in gespecialiseerde winkels (koude bakkers)
Sinds 1 januari 2008
Hoofdactiviteit: 47.299 - Overige detailhandel in voedingsmiddelen in gespecialiseerde winkels, n.e.g.
Sinds 3 juni 2019
 
 

RSZ-activiteiten Nacebel-code versie 2008(1)

Hoofdactiviteit: 10.712 - Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk
Sinds 1 januari 2008
 
Toon de activiteiten Nacebel-code versie 2003.
 
 
Geen gegevens opgenomen in KBO.

(1)Op 1/1/2008 is de EG-classificatie van de Nacebelcodes gewijzigd. Public search toont zowel de bestaande activiteiten volgens de oude Nacebelcode 2003, geldig tot 31/12/2007, als de nieuwe code (en omschrijving) 2008, geldig vanaf 1/1/2008. Het betreft dus een louter administratieve conversie en geen wijziging van de activiteiten van de entiteit of de vestigingseenheid.