shadow

Vestigingseenheidsgegevens

Algemeen

Ondernemingsnummer:0883.961.691
Status van de entiteit:Actief
Nummer van de vestigingseenheid:2.157.094.314
Status van de vestigingseenheid:Actief
Begindatum:25 oktober 2006
Naam van de vestigingseenheid: Bakkerij Terrijn
Naam in het Nederlands, sinds 25 oktober 2006
Adres van de vestigingseenheid:
Nijvelsesteenweg   10
1500   Halle
Sinds 25 oktober 2006
Telefoonnummer:
02/356 68 92 Sinds 25 oktober 2006(1)
Faxnummer:
02/356 68 92 Sinds 25 oktober 2006(1)
E-mail:Geen gegevens opgenomen in KBO.
Webadres:Geen gegevens opgenomen in KBO.
 
 

Toelatingen

Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)?  Klik hier
 
 

Activiteiten Nacebel-code versie 2008(2)

Hoofdactiviteit: 10.520 - Vervaardiging van consumptie-ijs
Sinds 1 januari 2008
Hoofdactiviteit: 10.711 - Industriële vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk
Sinds 1 januari 2008
Hoofdactiviteit: 10.71101 - Industriële vervaardiging van bakkerijproducten hoofdzakelijk bestemd voor levering aan de detailhandel, horecabedrijven, enz.: brood, gebakjes, taarten en ander vers of diepgevroren banketbakkerswerk
Sinds 1 januari 2008
Hoofdactiviteit: 10.71102 - Vervaardiging van bakkerijproducten in de vorm van deeg
Sinds 1 januari 2008
Hoofdactiviteit: 10.712 - Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk
Sinds 1 januari 2008
Hoofdactiviteit: 10.720 - Vervaardiging van beschuit en biscuit en van ander houdbaar banketbakkerswerk
Sinds 1 januari 2008
Hoofdactiviteit: 10.72001 - Vervaardiging van beschuit, koekjes, peperkoek, enz.
Sinds 1 januari 2008
Hoofdactiviteit: 10.72002 - Vervaardiging van ander houdbaar banketbakkerswerk, exclusief diepvriesproducten
Sinds 1 januari 2008
Hoofdactiviteit: 10.72003 - Vervaardiging van versnaperingen, zoet dan wel gezouten
Sinds 1 januari 2008
Hoofdactiviteit: 47.241 - Detailhandel in brood en banketbakkerswerk in gespecialiseerde winkels (koude bakkers)
Sinds 1 januari 2008
 
 

RSZ-activiteiten Nacebel-code versie 2008(2)

Hoofdactiviteit: 10.712 - Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk
Sinds 1 januari 2008
 
Toon de activiteiten Nacebel-code versie 2003.
 
 
Geen gegevens opgenomen in KBO.

(1)De contactgegevens werden gescheiden van de adresgegevens. Hierdoor is het mogelijk dat de begindatum van het contactgegeven niet juist is. Meer info over de correctie vindt u hier.

(2)Activiteiten worden in de KBO ingeschreven met behulp van NACE-BEL-codes (Belgische nomenclatuur van activiteiten). Er bestaan verschillende versies van deze codes. Activiteiten met een NACE-BEL-code (versie 2003) werden op 31/12/2007 stopgezet en automatisch omgezet naar NACE-BEL-codes (versie 2008) met als begindatum 01/01/2008. Een nieuwe versie (versie 2025) wordt van kracht op 01/01/2025. In de loop van het eerste semester van het jaar zullen alle activiteiten met een NACE-BEL-code (versie 2008) geleidelijk worden stopgezet vanaf 31/12/2024 en automatisch worden omgezet naar NACE-BEL-codes (versie 2025) met als startdatum 01/01/2025. Tot aan deze omschakeling worden de activiteiten nog ingeschreven met de NACE-BEL 2008 codes.