shadow

Vestigingseenheidsgegevens

Algemeen

Ondernemingsnummer:0886.547.039
Status van de entiteit:Actief
Nummer van de vestigingseenheid:2.158.709.858
Status van de vestigingseenheid:Actief
Begindatum:12 januari 2007
Naam van de vestigingseenheid: Guy D'haeseleer
Naam in het Nederlands, sinds 12 januari 2007
Adres van de vestigingseenheid:
Sinte Apoloniastraat   36
9300   Aalst
Sinds 12 januari 2007
Telefoonnummer:
053/80 84 81 Sinds 12 januari 2007(1)
Faxnummer:Geen gegevens opgenomen in KBO.
E-mail:Geen gegevens opgenomen in KBO.
Webadres:Geen gegevens opgenomen in KBO.
 
 

Toelatingen

Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)?  Klik hier
 
 

Activiteiten Nacebel-code versie 2008(2)

Hoofdactiviteit: 10.200 - Verwerking en conservering van vis en van schaal- en weekdieren
Sinds 1 januari 2008
Hoofdactiviteit: 10.311 - Verwerking en conservering van aardappelen, exclusief productie van diepgevroren aardappelbereidingen
Sinds 1 januari 2008
Hoofdactiviteit: 10.391 - Verwerking en conservering van groenten, exclusief productie van diepgevroren groenten
Sinds 1 januari 2008
Hoofdactiviteit: 10.392 - Verwerking en conservering van fruit, exclusief productie van diepgevroren fruit
Sinds 1 januari 2008
Hoofdactiviteit: 56.21001 - Klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels
Sinds 1 januari 2008
 
Toon de activiteiten Nacebel-code versie 2003.
 
 
Geen gegevens opgenomen in KBO.

(1)De contactgegevens werden gescheiden van de adresgegevens. Hierdoor is het mogelijk dat de begindatum van het contactgegeven niet juist is. Meer info over de correctie vindt u hier.

(2)Op 1/1/2008 is de EG-classificatie van de Nacebelcodes gewijzigd. Public search toont zowel de bestaande activiteiten volgens de oude Nacebelcode 2003, geldig tot 31/12/2007, als de nieuwe code (en omschrijving) 2008, geldig vanaf 1/1/2008. Het betreft dus een louter administratieve conversie en geen wijziging van de activiteiten van de entiteit of de vestigingseenheid.