Vestigingseenheidsgegevens
Algemeen | |||
Ondernemingsnummer: | 0891.165.031 | ||
Status van de entiteit: | Actief | ||
Nummer van de vestigingseenheid: | 2.186.786.311 | ||
Status van de vestigingseenheid: | Actief | ||
Begindatum: | 16 april 2010 | ||
Naam van de vestigingseenheid: |
L'ARTISANE CULINAIRE Naam in het Frans, sinds 16 april 2010 | ||
Adres van de vestigingseenheid: |
Les-Ruelles, Spontin 3
5530 Yvoir Sinds 2 februari 2015 | ||
Telefoonnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
Faxnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
E-mail: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
Webadres: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
| |||
Toelatingen | |||
Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)? Klik hier | |||
| |||
Activiteiten Nacebel-code versie 2008(1) | |||
Hoofdactiviteit: 10.850 - Vervaardiging van bereide maaltijden en schotels Sinds 16 april 2010 | |||
Hoofdactiviteit: 47.81001 - Markt- en straathandel in voedingsmiddelen Sinds 16 april 2010 | |||
Hoofdactiviteit: 56.101 - Eetgelegenheden met volledige bediening Sinds 16 april 2010 | |||
Hoofdactiviteit: 56.10101 - Restaurant van het traditionele type Sinds 16 april 2010 | |||
Hoofdactiviteit: 56.10103 - Restaurants gespecialiseerd in de organisatie van gastronomische weekends, exotische eethuizen, enz. Sinds 16 april 2010 | |||
Hoofdactiviteit: 56.10105 - Café-restaurants (tavernen) Sinds 16 april 2010 | |||
Hoofdactiviteit: 56.102 - Eetgelegenheden met beperkte bediening Sinds 16 april 2010 | |||
Hoofdactiviteit: 56.10201 - Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken : snelbuffetten (snackbars, sandwichbars, enz) Sinds 16 april 2010 | |||
Hoofdactiviteit: 56.10202 - Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken : frietkramen, hotdogstalletjes, enz. Sinds 16 april 2010 | |||
Hoofdactiviteit: 56.210 - Catering Sinds 16 april 2010 | |||
Hoofdactiviteit: 56.21001 - Klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels Sinds 16 april 2010 | |||
Hoofdactiviteit: 56.21002 - Organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz. Sinds 16 april 2010 | |||
Hoofdactiviteit: 56.290 - Overige eetgelegenheden Sinds 16 april 2010 | |||
Hoofdactiviteit: 56.29001 - Bereiden van maaltijden en spijzen in centrale keukens, voor rekening van derden, zoals voor : - luchtvaartmaatschappijen - kantines, bedrijfsrestaurants, enz. Sinds 16 april 2010 | |||
Nevenactiviteit: 01.130 - Teelt van groenten, meloenen en wortel- en knolgewassen Sinds 16 april 2010 | |||
Nevenactiviteit: 10.391 - Verwerking en conservering van groenten, exclusief productie van diepgevroren groenten Sinds 16 april 2010 | |||
Nevenactiviteit: 10.39101 - Productie van uit groenten bestaande voedingsmiddelen Sinds 16 april 2010 | |||
Nevenactiviteit: 10.39102 - Conservering van groenten : drogen, inleggen in olie of in azijn, inblikken, enz. Sinds 16 april 2010 | |||
Nevenactiviteit: 46.170 - Handelsbemiddeling in voedings- en genotmiddelen Sinds 16 april 2010 | |||
Nevenactiviteit: 47.210 - Detailhandel in groenten en fruit in gespecialiseerde winkels Sinds 16 april 2010 | |||
Nevenactiviteit: 82.110 - Diverse administratieve activiteiten ten behoeve van kantoren Sinds 16 april 2010 | |||
Nevenactiviteit: 82.190 - Fotokopiëren, documentvoorbereiding en andere gespecialiseerde ondersteunende activiteiten ten behoeve van kantoren Sinds 16 april 2010 | |||
Nevenactiviteit: 82.990 - Overige zakelijke dienstverlening, n.e.g. Sinds 16 april 2010 | |||
Nevenactiviteit: 85.599 - Overige vormen van onderwijs Sinds 16 april 2010 |
| ||
Geen gegevens opgenomen in KBO. |
(1)Op 1/1/2008 is de EG-classificatie van de Nacebelcodes gewijzigd. Public search toont zowel de bestaande activiteiten volgens de oude Nacebelcode 2003, geldig tot 31/12/2007, als de nieuwe code (en omschrijving) 2008, geldig vanaf 1/1/2008. Het betreft dus een louter administratieve conversie en geen wijziging van de activiteiten van de entiteit of de vestigingseenheid.