shadow

Vestigingseenheidsgegevens

Algemeen

Ondernemingsnummer:0894.754.625
Status van de entiteit:Actief
Nummer van de vestigingseenheid:2.167.585.160
Status van de vestigingseenheid:Actief
Begindatum:1 februari 2008
Naam van de vestigingseenheid: Boulangerie Patisserie Gaspart-Bauduin
Naam in het Frans, sinds 1 februari 2008
Adres van de vestigingseenheid:
Place Henri-Collignon   2 Stratenplan
5520   Onhaye
Sinds 1 februari 2008
Telefoonnummer:
0476/75.22.28 Sinds 1 februari 2008 (1)
083/69.07.27 Sinds 1 februari 2008 (1)
Faxnummer:Geen gegevens opgenomen in KBO.
E-mail:
gaspardchristophe@hotmail.comSinds 1 februari 2008 (1)
Webadres:Geen gegevens opgenomen in KBO.
 
 

Toelatingen

Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)?  Klik hier
 
 

Activiteiten Nacebel-code versie 2008(2)

Hoofdactiviteit: 10.520 - Vervaardiging van consumptie-ijs
Sinds 1 februari 2008
Hoofdactiviteit: 10.52001 - Productie van roomijs en ander consumptieijs (bv sorbet), inclusief roomijs dat door de producent zelf langs de openbare weg verkocht wordt
Sinds 1 februari 2008
Hoofdactiviteit: 10.712 - Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk
Sinds 1 februari 2008
Hoofdactiviteit: 10.71201 - Ambachtelijke vervaardiging van brood, broodjes, verse cakes, taarten en ander vers banketbakkerswerk door warme bakkers
Sinds 1 februari 2008
Hoofdactiviteit: 10.720 - Vervaardiging van beschuit en biscuit en van ander houdbaar banketbakkerswerk
Sinds 1 februari 2008
Hoofdactiviteit: 10.72001 - Vervaardiging van beschuit, koekjes, peperkoek, enz.
Sinds 1 februari 2008
Hoofdactiviteit: 10.72002 - Vervaardiging van ander houdbaar banketbakkerswerk, exclusief diepvriesproducten
Sinds 1 februari 2008
Hoofdactiviteit: 10.820 - Vervaardiging van cacao, chocolade en suikerwerk
Sinds 1 februari 2008
Hoofdactiviteit: 10.82002 - Vervaardiging van chocolade en chocoladeproducten.
Sinds 1 februari 2008
Hoofdactiviteit: 10.82003 - Vervaardiging van suikerwerk
Sinds 1 februari 2008
Hoofdactiviteit: 47.241 - Detailhandel in brood en banketbakkerswerk in gespecialiseerde winkels (koude bakkers)
Sinds 1 februari 2008
Hoofdactiviteit: 47.24101 - Kleinhandel in brood en banketbakkerswerk
Sinds 1 februari 2008
Hoofdactiviteit: 47.242 - Detailhandel in chocolade en suikerwerk in gespecialiseerde winkels
Sinds 1 februari 2008
Hoofdactiviteit: 47.251 - Detailhandel in wijnen en geestrijke dranken in gespecialiseerde winkels
Sinds 1 februari 2008
Hoofdactiviteit: 47.299 - Overige detailhandel in voedingsmiddelen in gespecialiseerde winkels, n.e.g.
Sinds 1 februari 2008
Hoofdactiviteit: 56.10201 - Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken : snelbuffetten (snackbars, sandwichbars, enz)
Sinds 1 februari 2008
Hoofdactiviteit: 56.10204 - Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken : tearooms, ijssalons, enz.
Sinds 1 februari 2008
Hoofdactiviteit: 56.10205 - Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken : cafetaria's
Sinds 1 februari 2008
Hoofdactiviteit: 56.10207 - Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken : pizzeria's
Sinds 1 februari 2008
Nevenactiviteit: 56.10203 - Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken : croissanteries, crêperies en warmewafelkramen
Sinds 1 februari 2008
 
 

RSZ-activiteiten Nacebel-code versie 2008(2)

Hoofdactiviteit: 10.712 - Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk
Sinds 27 mei 2008
 
 
Geen gegevens opgenomen in KBO.

(1)De contactgegevens werden gescheiden van de adresgegevens. Hierdoor is het mogelijk dat de begindatum van het contactgegeven niet juist is. Meer info over de correctie vindt u hier.

(2)Op 1/1/2008 is de EG-classificatie van de Nacebelcodes gewijzigd. Public search toont zowel de bestaande activiteiten volgens de oude Nacebelcode 2003, geldig tot 31/12/2007, als de nieuwe code (en omschrijving) 2008, geldig vanaf 1/1/2008. Het betreft dus een louter administratieve conversie en geen wijziging van de activiteiten van de entiteit of de vestigingseenheid.