Vestigingseenheidsgegevens
Algemeen | |||
Ondernemingsnummer: | 0887.541.585 | ||
Status van de entiteit: | Actief | ||
Nummer van de vestigingseenheid: | 2.160.024.110 | ||
Status van de vestigingseenheid: | Actief | ||
Begindatum: | 27 februari 2007 | ||
Naam van de vestigingseenheid: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
Adres van de vestigingseenheid: |
Weversstraat 16
9000 Gent Sinds 27 februari 2007 | ||
Telefoonnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
Faxnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
E-mail: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
Webadres: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
| |||
Toelatingen | |||
Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)? Klik hier | |||
| |||
Activiteiten Nacebel-code versie 2008(1) | |||
Hoofdactiviteit: 10.712 - Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk Sinds 1 januari 2008 | |||
Nevenactiviteit: 10.520 - Vervaardiging van consumptie-ijs Sinds 1 januari 2008 | |||
Nevenactiviteit: 10.711 - Industriële vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk Sinds 1 januari 2008 | |||
Nevenactiviteit: 10.71101 - Industriële vervaardiging van bakkerijproducten hoofdzakelijk bestemd voor levering aan de detailhandel, horecabedrijven, enz.: brood, gebakjes, taarten en ander vers of diepgevroren banketbakkerswerk Sinds 1 januari 2008 | |||
Nevenactiviteit: 10.71102 - Vervaardiging van bakkerijproducten in de vorm van deeg Sinds 1 januari 2008 | |||
Nevenactiviteit: 10.720 - Vervaardiging van beschuit en biscuit en van ander houdbaar banketbakkerswerk Sinds 1 januari 2008 | |||
Nevenactiviteit: 10.72002 - Vervaardiging van ander houdbaar banketbakkerswerk, exclusief diepvriesproducten Sinds 1 januari 2008 | |||
Nevenactiviteit: 10.72003 - Vervaardiging van versnaperingen, zoet dan wel gezouten Sinds 1 januari 2008 | |||
Nevenactiviteit: 46.21101 - Groothandel in granen en zaden Sinds 1 januari 2008 | |||
Nevenactiviteit: 46.33101 - Groothandel in zuivelproducten (melk, boter, kaas, enz.) Sinds 1 januari 2008 | |||
Nevenactiviteit: 46.360 - Groothandel in suiker, chocolade en suikerwerk Sinds 1 januari 2008 | |||
Nevenactiviteit: 47.112 - Detailhandel in niet-gespecialiseerde winkels waarbij voedings- en genotmiddelen overheersen (verkoopsoppervlakte < 100 m²) Sinds 1 januari 2008 | |||
Nevenactiviteit: 47.21011 - Kleinhandel in fruit- en groentenconserven Sinds 1 januari 2008 | |||
Nevenactiviteit: 47.241 - Detailhandel in brood en banketbakkerswerk in gespecialiseerde winkels (koude bakkers) Sinds 1 januari 2008 | |||
Nevenactiviteit: 47.25201 - Kleinhandel in alcoholische en andere dranken, inclusief de thuisbezorging daarvan Sinds 1 januari 2008 | |||
Nevenactiviteit: 47.291 - Detailhandel in zuivelproducten en eieren in gespecialiseerde winkels Sinds 1 januari 2008 | |||
Nevenactiviteit: 47.29902 - Kleinhandel in kruiderijen en specerijen Sinds 1 januari 2008 | |||
Nevenactiviteit: 47.29903 - Overige kleinhandel in voedings- en genotmiddelen in gespecialiseerde winkels, n.e.g. Sinds 1 januari 2008 | |||
Nevenactiviteit: 56.10201 - Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken : snelbuffetten (snackbars, sandwichbars, enz) Sinds 1 januari 2008 | |||
Nevenactiviteit: 64.20012 - Op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren... Sinds 1 januari 2008 | |||
| |||
RSZ-activiteiten Nacebel-code versie 2008(1) | |||
Hoofdactiviteit: 10.712 - Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk Sinds 1 januari 2008 | |||
Toon de activiteiten Nacebel-code versie 2003. |
| ||
Geen gegevens opgenomen in KBO. |
(1)Op 1/1/2008 is de EG-classificatie van de Nacebelcodes gewijzigd. Public search toont zowel de bestaande activiteiten volgens de oude Nacebelcode 2003, geldig tot 31/12/2007, als de nieuwe code (en omschrijving) 2008, geldig vanaf 1/1/2008. Het betreft dus een louter administratieve conversie en geen wijziging van de activiteiten van de entiteit of de vestigingseenheid.