shadow

Vestigingseenheidsgegevens

Algemeen

Ondernemingsnummer:0501.675.585
Status van de entiteit:Actief
Nummer van de vestigingseenheid:2.214.491.291
Status van de vestigingseenheid:Actief
Begindatum:4 december 2012
Naam van de vestigingseenheid: L'Atelier Ponsar
Naam in het Frans, sinds 14 november 2022
Adres van de vestigingseenheid:
Rue de Virton,Jamoigne   6
6810   Chiny
Sinds 4 december 2012
Telefoonnummer:
0495/82.31.78 Sinds 4 december 2012(1)
Faxnummer:Geen gegevens opgenomen in KBO.
E-mail:
fredericponsar@skynet.beSinds 4 december 2012(1)
Webadres:Geen gegevens opgenomen in KBO.
 
 

Toelatingen

Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)?  Klik hier
 
 

Activiteiten Nacebel-code versie 2008(2)

Hoofdactiviteit: 10.520 - Vervaardiging van consumptie-ijs
Sinds 4 december 2012
Hoofdactiviteit: 10.71102 - Vervaardiging van bakkerijproducten in de vorm van deeg
Sinds 4 december 2012
Hoofdactiviteit: 10.712 - Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk
Sinds 4 december 2012
Hoofdactiviteit: 10.71201 - Ambachtelijke vervaardiging van brood, broodjes, verse cakes, taarten en ander vers banketbakkerswerk door warme bakkers
Sinds 4 december 2012
Hoofdactiviteit: 10.720 - Vervaardiging van beschuit en biscuit en van ander houdbaar banketbakkerswerk
Sinds 4 december 2012
Hoofdactiviteit: 10.72001 - Vervaardiging van beschuit, koekjes, peperkoek, enz.
Sinds 4 december 2012
Hoofdactiviteit: 10.72002 - Vervaardiging van ander houdbaar banketbakkerswerk, exclusief diepvriesproducten
Sinds 4 december 2012
Hoofdactiviteit: 10.82002 - Vervaardiging van chocolade en chocoladeproducten.
Sinds 4 december 2012
Hoofdactiviteit: 10.850 - Vervaardiging van bereide maaltijden en schotels
Sinds 1 september 2015
Hoofdactiviteit: 47.241 - Detailhandel in brood en banketbakkerswerk in gespecialiseerde winkels (koude bakkers)
Sinds 4 december 2012
Hoofdactiviteit: 56.210 - Catering
Sinds 4 december 2012
 
 

RSZ-activiteiten Nacebel-code versie 2008(2)

Hoofdactiviteit: 10.712 - Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk
Sinds 4 december 2012
 
 

RSZ-activiteiten Nacebel-code versie 2025(2)

Hoofdactiviteit: 10.712  - Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk
Sinds 1 januari 2025
 
 
Geen gegevens opgenomen in KBO.

(1)De contactgegevens werden gescheiden van de adresgegevens. Hierdoor is het mogelijk dat de begindatum van het contactgegeven niet juist is. Meer info over de correctie vindt u hier.

(2)Activiteiten worden in de KBO ingeschreven met behulp van NACE-BEL-codes (Belgische nomenclatuur van activiteiten). Er bestaan verschillende versies van deze codes. Activiteiten met een NACE-BEL-code (versie 2003) werden op 31/12/2007 stopgezet en automatisch omgezet naar NACE-BEL-codes (versie 2008) met als begindatum 01/01/2008. Een nieuwe versie (versie 2025) wordt van kracht op 01/01/2025. In de loop van het eerste semester van het jaar zullen alle activiteiten met een NACE-BEL-code (versie 2008) geleidelijk worden stopgezet vanaf 31/12/2024 en automatisch worden omgezet naar NACE-BEL-codes (versie 2025) met als startdatum 01/01/2025. Tot aan deze omschakeling worden de activiteiten nog ingeschreven met de NACE-BEL 2008 codes.