shadow

Vestigingseenheidsgegevens

Algemeen

Ondernemingsnummer:0889.906.506
Status van de entiteit:Actief
Nummer van de vestigingseenheid:2.255.712.630
Status van de vestigingseenheid:Actief
Begindatum:23 augustus 2016
Naam van de vestigingseenheid: ROTISSERIE DES GUILLEMINS
Naam in het Frans, sinds 23 augustus 2016
Adres van de vestigingseenheid:
Rue Sohet   31
4000   Liège
Sinds 23 augustus 2016
Telefoonnummer:Geen gegevens opgenomen in KBO.
Faxnummer:Geen gegevens opgenomen in KBO.
E-mail:Geen gegevens opgenomen in KBO.
Webadres:Geen gegevens opgenomen in KBO.
 
 

Toelatingen

Geen gegevens opgenomen in KBO.
Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)?  Klik hier
 
 

Activiteiten Nacebel-code versie 2025(1)

Hoofdactiviteit: 68.11001  - Handel in eigen onroerend goed : flatgebouwen en woningen niet voor bewoning bestemde gebouwen, grond
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 10.20002  - Vervaardiging van producten op basis van vis en van schaal- en weekdieren : productie van gekookte vis, visfillets, kuit en hom, kaviaar, kaviaarsurrogaten, enz
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 10.200  - Verwerking en conservering van vis en van schaal- en weekdieren
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 47.25201  - Kleinhandel in alcoholische en andere dranken, inclusief de thuisbezorging daarvan
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 10.13001  - Productie van gedroogd, gezouten of gerookt vlees
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 10.85001  - Productie van vers bereide maaltijden die vlees bevatten
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 56.112  - Activiteiten van eetgelegenheden met beperkte bediening, muv mobiele eetgelegenheden
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 10.13002  - Vervaardiging van producten op basis van vlees (charcuteriewaren) : worst, salami, witte pens, bloedworst, andouillettes, cervelaatworst, patés, galantines, rillette, gekookte ham, enz
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 10.85003  - Productie van vers bereide maaltijden die vis bevatten
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 10.20003  - Bevriezen of diepvriezen van vis, schaal- en weekdieren
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 10.12002  - Productie van vers vlees van gevogelte in individuele porties
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 10.13011  - Bereiding van vers vlees van gevogelte
Sinds 1 januari 2025
Hoofdactiviteit: 10.20001  - Conservering , koelen of diepvriezen van vis en schaal- en weekdieren : drogen, roken, zouten, pekelen, inblikken, enz
Sinds 1 januari 2025
 
 

RSZ-activiteiten Nacebel-code versie 2025(1)

Hoofdactiviteit: 47.221  - Detailhandel in vlees en vleesproducten, muv vlees van wild en van gevogelte
Sinds 1 januari 2025
 
Toon de activiteiten NACE-BEL-codes versie 2008.
 
 

(1)Activiteiten worden in de KBO ingeschreven met behulp van NACE-BEL-codes (Belgische nomenclatuur van activiteiten). Na een conversie van activiteiten met een NACE-BEL-code (versie 2008) naar NACE-BEL-codes (versie 2025) is de begindatum van activiteiten (versie 2025) 01/01/2025. Het betreft dus een louter administratieve conversie en geen wijziging van de activiteiten. De activiteiten van 2008 kunnen worden bekeken door op de link te klikken: "Toon de activiteiten NACE-BEL-code versie 2008".

(2)Activiteiten worden in de KBO ingeschreven met behulp van NACE-BEL-codes (Belgische nomenclatuur van activiteiten). Na een conversie van activiteiten met een NACE-BEL-code (versie 2003) naar NACE-BEL-codes (versie 2008) is de begindatum van activiteiten (versie 2008) 1/01/2008. Activiteiten met een NACE-BEL-code (versie 2008) werden vervolgens op 31/12/2024 stopgezet en automatisch omgezet naar NACE-BEL-codes (versie 2025). Het betreft dus louter administratieve conversies en geen wijziging van de activiteiten. De activiteiten van 2003 kunnen worden bekeken door op de link te klikken: "Toon de activiteiten NACE-BEL-codes versie 2003".