Vestigingseenheidsgegevens
Algemeen | |||||
Ondernemingsnummer: | 0674.579.174 | ||||
Status van de entiteit: | Actief | ||||
Nummer van de vestigingseenheid: | 2.263.693.849 | ||||
Status van de vestigingseenheid: | Actief | ||||
Begindatum: | 1 juli 2017 | ||||
Naam van de vestigingseenheid: |
Saveurs du Sud Naam in het Nederlands, sinds 1 juli 2017 | ||||
Adres van de vestigingseenheid: |
Boomkensstraat 20
2531 Boechout Sinds 1 juli 2017 | ||||
Telefoonnummer: |
| ||||
Faxnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||||
E-mail: |
| ||||
Webadres: |
| ||||
| |||||
Toelatingen | |||||
Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)? Klik hier | |||||
| |||||
Activiteiten Nacebel-code versie 2008(2) | |||||
Hoofdactiviteit: 10.850 - Vervaardiging van bereide maaltijden en schotels Sinds 1 juli 2017 | |||||
Hoofdactiviteit: 10.85001 - Productie van vers bereide maaltijden die vlees bevatten Sinds 1 juli 2017 | |||||
Hoofdactiviteit: 10.85011 - Productie van diepgevroren bereide maaltijden die vlees bevatten Sinds 1 juli 2017 | |||||
Hoofdactiviteit: 10.85021 - Productie van vers bereide maaltijden die vis bevatten Sinds 1 juli 2017 | |||||
Hoofdactiviteit: 47.299 - Overige detailhandel in voedingsmiddelen in gespecialiseerde winkels, n.e.g. Sinds 1 juli 2017 | |||||
Hoofdactiviteit: 47.29903 - Overige kleinhandel in voedings- en genotmiddelen in gespecialiseerde winkels, n.e.g. Sinds 1 juli 2017 | |||||
Hoofdactiviteit: 47.761 - Detailhandel in bloemen, planten, zaden en kunstmeststoffen in gespecialiseerde winkels Sinds 1 juli 2017 | |||||
Hoofdactiviteit: 47.990 - Overige detailhandel, niet in winkels en exclusief markt- en straathandel Sinds 1 juli 2017 | |||||
Hoofdactiviteit: 56.101 - Eetgelegenheden met volledige bediening Sinds 1 juli 2017 | |||||
Hoofdactiviteit: 56.10101 - Restaurant van het traditionele type Sinds 1 juli 2017 | |||||
Hoofdactiviteit: 56.10103 - Restaurants gespecialiseerd in de organisatie van gastronomische weekends, exotische eethuizen, enz. Sinds 1 juli 2017 | |||||
Hoofdactiviteit: 56.210 - Catering Sinds 1 juli 2017 | |||||
Hoofdactiviteit: 56.21001 - Klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels Sinds 1 juli 2017 | |||||
Hoofdactiviteit: 56.21002 - Organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz. Sinds 1 juli 2017 | |||||
Hoofdactiviteit: 56.290 - Overige eetgelegenheden Sinds 1 juli 2017 | |||||
Hoofdactiviteit: 70.220 - Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer; adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering Sinds 1 juli 2017 | |||||
Hoofdactiviteit: 70.22001 - Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz. Sinds 1 juli 2017 | |||||
Hoofdactiviteit: 71.209 - Overige technische testen en toetsen Sinds 1 juli 2017 | |||||
Hoofdactiviteit: 71.20904 - Uitvoeren van testen en analyses op het gebied van de voedingshygiëne Sinds 1 juli 2017 | |||||
Hoofdactiviteit: 74.909 - Overige gespecialiseerde wetenschappelijke en technische activiteiten Sinds 1 juli 2017 | |||||
Hoofdactiviteit: 85.599 - Overige vormen van onderwijs Sinds 1 juli 2017 | |||||
| |||||
RSZ-activiteiten Nacebel-code versie 2008(2) | |||||
Hoofdactiviteit: 56.210 - Catering Sinds 1 juli 2017 |
| ||
Geen gegevens opgenomen in KBO. |
(1)De contactgegevens werden gescheiden van de adresgegevens. Hierdoor is het mogelijk dat de begindatum van het contactgegeven niet juist is. Meer info over de correctie vindt u hier.
(2)Op 1/1/2008 is de EG-classificatie van de Nacebelcodes gewijzigd. Public search toont zowel de bestaande activiteiten volgens de oude Nacebelcode 2003, geldig tot 31/12/2007, als de nieuwe code (en omschrijving) 2008, geldig vanaf 1/1/2008. Het betreft dus een louter administratieve conversie en geen wijziging van de activiteiten van de entiteit of de vestigingseenheid.