shadow

Vestigingseenheidsgegevens

Algemeen

Ondernemingsnummer:0743.819.853
Status van de entiteit:Actief
Nummer van de vestigingseenheid:2.309.396.487
Status van de vestigingseenheid:Actief
Begindatum:1 december 2020
Naam van de vestigingseenheid: Boulangerie
Naam in het Frans, sinds 1 december 2020
Adres van de vestigingseenheid:
Rue de Virelles(CH)   36
6460   Chimay
Sinds 1 december 2020
Telefoonnummer:
+32471894756 Sinds 1 december 2020
Faxnummer:Geen gegevens opgenomen in KBO.
E-mail:
antoine.pepe@hotmail.frSinds 1 december 2020
Webadres:Geen gegevens opgenomen in KBO.
 
 

Toelatingen

Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)?  Klik hier
 
 

Activiteiten Nacebel-code versie 2008(1)

Hoofdactiviteit: 10.712 - Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk
Sinds 1 december 2020
Hoofdactiviteit: 10.71201 - Ambachtelijke vervaardiging van brood, broodjes, verse cakes, taarten en ander vers banketbakkerswerk door warme bakkers
Sinds 1 december 2020
Hoofdactiviteit: 10.720 - Vervaardiging van beschuit en biscuit en van ander houdbaar banketbakkerswerk
Sinds 1 december 2020
Hoofdactiviteit: 10.72001 - Vervaardiging van beschuit, koekjes, peperkoek, enz.
Sinds 1 december 2020
Hoofdactiviteit: 10.72002 - Vervaardiging van ander houdbaar banketbakkerswerk, exclusief diepvriesproducten
Sinds 1 december 2020
Hoofdactiviteit: 10.72003 - Vervaardiging van versnaperingen, zoet dan wel gezouten
Sinds 1 december 2020
Hoofdactiviteit: 10.820 - Vervaardiging van cacao, chocolade en suikerwerk
Sinds 1 december 2020
Hoofdactiviteit: 47.112 - Detailhandel in niet-gespecialiseerde winkels waarbij voedings- en genotmiddelen overheersen (verkoopsoppervlakte < 100 m²)
Sinds 1 december 2020
Hoofdactiviteit: 47.24101 - Kleinhandel in brood en banketbakkerswerk
Sinds 1 december 2020
Hoofdactiviteit: 47.242 - Detailhandel in chocolade en suikerwerk in gespecialiseerde winkels
Sinds 1 december 2020
Hoofdactiviteit: 56.10201 - Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken : snelbuffetten (snackbars, sandwichbars, enz)
Sinds 1 december 2020
 
 

RSZ-activiteiten Nacebel-code versie 2008(1)

Hoofdactiviteit: 10.712 - Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk
Sinds 1 december 2020
 
 
Geen gegevens opgenomen in KBO.

(1)Op 1/1/2008 is de EG-classificatie van de Nacebelcodes gewijzigd. Public search toont zowel de bestaande activiteiten volgens de oude Nacebelcode 2003, geldig tot 31/12/2007, als de nieuwe code (en omschrijving) 2008, geldig vanaf 1/1/2008. Het betreft dus een louter administratieve conversie en geen wijziging van de activiteiten van de entiteit of de vestigingseenheid.