Vestigingseenheidsgegevens
Algemeen | |||
Ondernemingsnummer: | 0821.138.553 | ||
Status van de entiteit: | Actief | ||
Nummer van de vestigingseenheid: | 2.312.112.487 | ||
Status van de vestigingseenheid: | Actief | ||
Begindatum: | 5 januari 2021 | ||
Naam van de vestigingseenheid: |
BAKKERIJ DELLAFAILLE Naam in het Nederlands, sinds 5 januari 2021 | ||
Adres van de vestigingseenheid: |
Merksemsesteenweg 196-198
2100 Antwerpen Sinds 5 januari 2021 | ||
Telefoonnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
Faxnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
E-mail: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
Webadres: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
| |||
Toelatingen | |||
Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)? Klik hier | |||
| |||
Activiteiten Nacebel-code versie 2008(1) | |||
Hoofdactiviteit: 10.711 - Industriële vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk Sinds 5 januari 2021 | |||
Hoofdactiviteit: 10.71101 - Industriële vervaardiging van bakkerijproducten hoofdzakelijk bestemd voor levering aan de detailhandel, horecabedrijven, enz.: brood, gebakjes, taarten en ander vers of diepgevroren banketbakkerswerk Sinds 5 januari 2021 | |||
Hoofdactiviteit: 10.71102 - Vervaardiging van bakkerijproducten in de vorm van deeg Sinds 5 januari 2021 | |||
Hoofdactiviteit: 10.712 - Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk Sinds 5 januari 2021 | |||
Hoofdactiviteit: 10.71201 - Ambachtelijke vervaardiging van brood, broodjes, verse cakes, taarten en ander vers banketbakkerswerk door warme bakkers Sinds 5 januari 2021 | |||
Hoofdactiviteit: 10.720 - Vervaardiging van beschuit en biscuit en van ander houdbaar banketbakkerswerk Sinds 5 januari 2021 | |||
Hoofdactiviteit: 10.72001 - Vervaardiging van beschuit, koekjes, peperkoek, enz. Sinds 5 januari 2021 | |||
Hoofdactiviteit: 10.72002 - Vervaardiging van ander houdbaar banketbakkerswerk, exclusief diepvriesproducten Sinds 5 januari 2021 | |||
Hoofdactiviteit: 10.72003 - Vervaardiging van versnaperingen, zoet dan wel gezouten Sinds 5 januari 2021 | |||
| |||
RSZ-activiteiten Nacebel-code versie 2008(1) | |||
Hoofdactiviteit: 10.712 - Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk Sinds 5 januari 2021 |
| ||
Geen gegevens opgenomen in KBO. |
(1)Op 1/1/2008 is de EG-classificatie van de Nacebelcodes gewijzigd. Public search toont zowel de bestaande activiteiten volgens de oude Nacebelcode 2003, geldig tot 31/12/2007, als de nieuwe code (en omschrijving) 2008, geldig vanaf 1/1/2008. Het betreft dus een louter administratieve conversie en geen wijziging van de activiteiten van de entiteit of de vestigingseenheid.