Vestigingseenheidsgegevens
Algemeen | |||
Ondernemingsnummer: | 0758.963.137 | ||
Status van de entiteit: | Actief | ||
Nummer van de vestigingseenheid: | 2.313.259.067 | ||
Status van de vestigingseenheid: | Actief | ||
Begindatum: | 1 december 2020 | ||
Naam van de vestigingseenheid: |
Yogurt Kitchen Naam in het Frans, sinds 1 december 2020 | ||
Adres van de vestigingseenheid: |
Rue de la Plaine 23
bus 1
1390 Grez-Doiceau Sinds 1 december 2020 | ||
Telefoonnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
Faxnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
E-mail: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
Webadres: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
| |||
Toelatingen | |||
Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)? Klik hier | |||
| |||
Activiteiten Nacebel-code versie 2008(1) | |||
Hoofdactiviteit: 10.510 - Zuivelfabrieken en kaasmakerijen Sinds 1 december 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 10.61002 - Vervaardiging van graanpreparaten voor het ontbijt Sinds 1 december 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 10.890 - Vervaardiging van andere voedingsmiddelen, n.e.g. Sinds 1 december 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 27.510 - Vervaardiging van elektrische huishoudapparaten Sinds 1 december 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 46.33101 - Groothandel in zuivelproducten (melk, boter, kaas, enz.) Sinds 1 december 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 46.38907 - Overige gespecialiseerde groothandel in voedingswaren, n.e.g. Sinds 1 december 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 74.102 - Activiteiten van industriële designers Sinds 1 december 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 82.300 - Organisatie van congressen en beurzen Sinds 1 december 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 85.592 - Beroepsopleiding Sinds 1 december 2020 | |||
Nevenactiviteit: 10.610 - Vervaardiging van maalderijproducten Sinds 1 december 2020 | |||
Nevenactiviteit: 10.840 - Vervaardiging van specerijen, sauzen en kruiderijen Sinds 1 december 2020 | |||
Nevenactiviteit: 10.84001 - Vervaardiging van specerijen en kruiderijen (inclusief malen, mengen, enz.) Sinds 1 december 2020 | |||
Nevenactiviteit: 10.84003 - Vervaardiging van sausen Sinds 1 december 2020 | |||
Nevenactiviteit: 10.89002 - Vervaardiging van houdbare melkdesserten Sinds 1 december 2020 | |||
Hulpactiviteit: 01.41002 - Productie van niet-behandelde (rauwe) melk van koeien of buffels Sinds 1 december 2020 | |||
| |||
RSZ-activiteiten Nacebel-code versie 2008(1) | |||
Hoofdactiviteit: 46.331 - Groothandel in zuivelproducten en eieren Sinds 1 juni 2022 |
| ||
Geen gegevens opgenomen in KBO. |
(1)Op 1/1/2008 is de EG-classificatie van de Nacebelcodes gewijzigd. Public search toont zowel de bestaande activiteiten volgens de oude Nacebelcode 2003, geldig tot 31/12/2007, als de nieuwe code (en omschrijving) 2008, geldig vanaf 1/1/2008. Het betreft dus een louter administratieve conversie en geen wijziging van de activiteiten van de entiteit of de vestigingseenheid.