shadow

Nacebelcode 2025

10.130  Vervaardiging van producten van vlees of van vlees van gevogelte

Toelichting
Deze subklasse omvat:
- de productie van vleesconserven (bv. door koken, drogen, zouten of roken)
- de vervaardiging van producten op basis van vlees (charcuteriewaren):
• worst, salami, witte pens, bloedworst, andouillettes, cervelaatworst, patés, galantines, rillette, gekookte ham



Behoort tot
10.13  Vervaardiging van producten van vlees of van vlees van gevogelte


Bevat
10.13001 Productie van gedroogd, gezouten of gerookt vlees

10.13002 Vervaardiging van producten op basis van vlees (charcuteriewaren) : worst, salami, witte pens, bloedworst, andouillettes, cervelaatworst, patés, galantines, rillette, gekookte ham, enz

10.13003 Productie van diepgevroren vleeswaren

10.13011 Bereiding van vers vlees van gevogelte

 Terug
 lijst secties