shadow

Nacebelcode 2025

10.200  Verwerking en conservering van vis en van schaal- en weekdieren

Toelichting
Deze subklasse omvat:
- de verwerking en conservering van vis en van schaal- en weekdieren (bv. koelen, diepvriezen, drogen, roken, koken, zouten, pekelen, inblikken)
- de vervaardiging van producten op basis van vis en van schaal- en weekdieren: visfilets en ander visvlees, vislevers, hom en kuit, kaviaar en kaviaarsurrogaten, enz.
- de productie van vismeel voor de menselijke consumptie of voor dierenvoeder
- de productie van meel, poeders, pellets en andere producten van vis, van schaaldieren, van weekdieren of van andere ongewervelde waterdieren, niet geschikt voor de menselijke consumptie

Deze subklasse omvat eveneens:
- de activiteiten van fabrieksvaartuigen die niet vissen en enkel betrokken zijn bij het verwerken en conserveren van vis
- de verwerking van zeealgen
- het verwijderen van viskoppen, het strippen en in stukken snijden van vissen en dan invriezen



Behoort tot
10.20  Verwerking en conservering van vis en van schaal- en weekdieren


Bevat
10.20001 Conservering , koelen of diepvriezen van vis en schaal- en weekdieren : drogen, roken, zouten, pekelen, inblikken, enz

10.20002 Vervaardiging van producten op basis van vis en van schaal- en weekdieren : productie van gekookte vis, visfillets, kuit en hom, kaviaar, kaviaarsurrogaten, enz

10.20003 Bevriezen of diepvriezen van vis, schaal- en weekdieren

 Terug
 lijst secties