Nacebelcode 2025
10.200 Verwerking en conservering van vis en van schaal- en weekdieren
Toelichting | ||
Deze subklasse omvat: - de verwerking en conservering van vis en van schaal- en weekdieren (bv. koelen, diepvriezen, drogen, roken, koken, zouten, pekelen, inblikken) - de vervaardiging van producten op basis van vis en van schaal- en weekdieren: visfilets en ander visvlees, vislevers, hom en kuit, kaviaar en kaviaarsurrogaten, enz. - de productie van vismeel voor de menselijke consumptie of voor dierenvoeder - de productie van meel, poeders, pellets en andere producten van vis, van schaaldieren, van weekdieren of van andere ongewervelde waterdieren, niet geschikt voor de menselijke consumptie Deze subklasse omvat eveneens: - de activiteiten van fabrieksvaartuigen die niet vissen en enkel betrokken zijn bij het verwerken en conserveren van vis - de verwerking van zeealgen - het verwijderen van viskoppen, het strippen en in stukken snijden van vissen en dan invriezen |
Behoort tot | ||
10.20 Verwerking en conservering van vis en van schaal- en weekdieren |
Bevat | ||
10.20001 Conservering , koelen of diepvriezen van vis en schaal- en weekdieren : drogen, roken, zouten, pekelen, inblikken, enz 10.20002 Vervaardiging van producten op basis van vis en van schaal- en weekdieren : productie van gekookte vis, visfillets, kuit en hom, kaviaar, kaviaarsurrogaten, enz 10.20003 Bevriezen of diepvriezen van vis, schaal- en weekdieren |
Terug | lijst secties |