Nacebelcode 2025
10.391 Verwerking en conservering van groenten, exclusief productie van diepgevroren groenten
Toelichting | ||
Deze subklasse omvat: - de vervaardiging van voedingsmiddelen voornamelijk op basis groenten, behalve van diepgevroren groenten - de conservering groenten (bv. drogen, drogen met infraroodstraling, onderdompelen in olie of azijn, inblikken, hoge druk, hoge temperatuur) - de vervaardiging van voedingsbereidingen op basis van groenten, behalve van diepgevroren groenten - de vervaardiging van groenteconfituur Deze subklasse omvat eveneens: - de bereiding van bederfelijke klaargemaakte voeding op basis groenten, bijvoorbeeld: • voorverpakte salades en gemengde salades • geschilde en gesneden groenten • tofoe (product gemaakt van sojabonen) |
Behoort tot | ||
10.39 Overige verwerking en conservering van groenten en fruit |
Bevat | ||
10.39101 Productie van uit groenten bestaande voedingsmiddelen 10.39102 Conservering van groenten : drogen, inleggen in olie of in azijn, inblikken, enz |
Terug | lijst secties |