shadow

Nacebelcode 2025

10.391  Verwerking en conservering van groenten, exclusief productie van diepgevroren groenten

Toelichting
Deze subklasse omvat:
- de vervaardiging van voedingsmiddelen voornamelijk op basis groenten, behalve van diepgevroren groenten
- de conservering groenten (bv. drogen, drogen met infraroodstraling, onderdompelen in olie of azijn, inblikken, hoge druk, hoge temperatuur)
- de vervaardiging van voedingsbereidingen op basis van groenten, behalve van diepgevroren groenten
- de vervaardiging van groenteconfituur


Deze subklasse omvat eveneens:
- de bereiding van bederfelijke klaargemaakte voeding op basis groenten, bijvoorbeeld:
• voorverpakte salades en gemengde salades
• geschilde en gesneden groenten
• tofoe (product gemaakt van sojabonen)



Behoort tot
10.39  Overige verwerking en conservering van groenten en fruit


Bevat
10.39101 Productie van uit groenten bestaande voedingsmiddelen

10.39102 Conservering van groenten : drogen, inleggen in olie of in azijn, inblikken, enz

 Terug
 lijst secties