Nacebelcode 2008
10.410 Vervaardiging van oliën en vetten
Toelichting | ||
Deze subklasse omvat:
- de productie van ruwe plantaardige oliën: olijfolie, sojaolie, palmolie, kokosolie, zonnebloemzaadolie, katoenzaadolie, raapzaadolie, koolzaadolie en mosterdzaadolie, lijnzaadolie, enz. - de productie van meel of gries van oliehoudende zaden en vruchten, noten of pitten, waaruit de olie niet is afgescheiden - de raffinage van plantaardige oliën: olijfolie, sojaolie, enz. - de behandeling van plantaardige oliën: blazen, koken, oxideren, polymeriseren, dehydreren, hydrogeneren, enz. | ||
Deze subklasse omvat eveneens:
- de productie van dierlijke oliën en vetten, ongeschikt voor menselijke consumptie - de extractie van olie en vetten uit vis en zeezoogdieren - de productie van katoenlinters, perskoeken en andere residuen van oliën en vet | ||
Deze subklasse omvat niet:
- het smelten en raffineren van reuzel en van andere dierlijke vetten geschikt voor de menselijke consumptie - cfr. 10.110 - de vervaardiging van margarine - cfr. 10.420 - de natmaling van maïs - cfr. 10.620 - de vervaardiging van maïsolie - cfr. 10.620 - de vervaardiging van etherische oliën - cfr.b 20.530 - de vervaardiging van chemisch gewijzigde dierlijke of plantaardige vetten en oliën - cfr. 20.590 |
Behoort tot | ||
10.41 Vervaardiging van oliën en vetten |
Bevat | ||
10.41001 Raffinage van plantaardige oliën : olijfolie, sojaolie, enz. |
Terug | lijst secties |