Nacebelcode 2025
10.820 Vervaardiging van cacao, chocolade en suikerwerk
| Toelichting | ||
| Deze subklasse omvat: - de vervaardiging van cacaopoeder, cacaoboter, cacaovet en cacao-olie - de vervaardiging van chocolade en chocoladeproducten - de vervaardiging van suikerwerk: karamels, cachoudrops, noga, zacht suikerwerk, witte chocolade - de vervaardiging van kauwgom - het konfijten van vruchten, noten, vruchtenschillen en andere plantendelen met suiker - de vervaardiging van dropjes en pastilles - de vervaardiging van suikervrij snoepgoed |
| Behoort tot | ||
| 10.82 Vervaardiging van cacao, chocolade en suikerwerk |
| Bevat | ||
| 10.82001 Vervaardiging van cacao, -boter, -vet en -olie 10.82002 Vervaardiging van chocolade en chocoladeproducten 10.82003 Vervaardiging van suikerwerk 10.82004 Konfijten van vruchten |
| Terug | lijst secties |

