shadow

Nacebelcode 2008

10.820  Vervaardiging van cacao, chocolade en suikerwerk

Toelichting
Deze subklasse omvat:
- de vervaardiging van cacaopoeder, cacaoboter, cacaovet en cacao-olie
- de vervaardiging van chocolade en chocoladeproducten
- de vervaardiging van suikerwerk: karamels, cachoudrops, noga, zacht suikerwerk, witte chocolade, enz.
- de vervaardiging van kauwgom
- het konfijten van vruchten, noten, vruchtenschillen en andere plantendelen met suiker
- de vervaardiging van cacaopasta en chocopasta
- de vervaardiging van pepermuntjes, snoepgoed, enz.
Deze subklasse omvat niet:
- de vervaardiging van sacharosesuiker - cfr. 10.810



Behoort tot
10.82  Vervaardiging van cacao, chocolade en suikerwerk


Bevat
10.82001 Vervaardiging van cacao, - boter, - vet en -olie

10.82002 Vervaardiging van chocolade en chocoladeproducten.

10.82003 Vervaardiging van suikerwerk

10.82004 Konfijten van vruchten

 Terug
 lijst secties