Nacebelcode 2008
10.820 Vervaardiging van cacao, chocolade en suikerwerk
Toelichting | ||
Deze subklasse omvat:
- de vervaardiging van cacaopoeder, cacaoboter, cacaovet en cacao-olie - de vervaardiging van chocolade en chocoladeproducten - de vervaardiging van suikerwerk: karamels, cachoudrops, noga, zacht suikerwerk, witte chocolade, enz. - de vervaardiging van kauwgom - het konfijten van vruchten, noten, vruchtenschillen en andere plantendelen met suiker - de vervaardiging van cacaopasta en chocopasta - de vervaardiging van pepermuntjes, snoepgoed, enz. | ||
Deze subklasse omvat niet:
- de vervaardiging van sacharosesuiker - cfr. 10.810 |
Behoort tot | ||
10.82 Vervaardiging van cacao, chocolade en suikerwerk |
Bevat | ||
10.82001 Vervaardiging van cacao, - boter, - vet en -olie 10.82002 Vervaardiging van chocolade en chocoladeproducten. 10.82003 Vervaardiging van suikerwerk 10.82004 Konfijten van vruchten |
Terug | lijst secties |